Y
yunus444
Guest
arkadaslar ben kuşumu alalı yaklaşık bir ay oldu . ve bizim evin üstünde çalışmalar vardı ne yazıkki tavandan toz yağdı bende kuşun budan etkilenmez sandım . bu calışmadan 1 hafta sonra kuşum çok değişik hapşuruyor ve 2 3 haftadır durmadan yapıyor ve son bir haftadır hapşurdukça burnundan su fışkırttırdığını fark ettim sora kuşu elime aldım ve dudaklarımı burnuna değdirdim ve fark ettim burnu ıslaktı . herkeze soruyorum bişey olmaz yem kusuyordur diyolar ama benım içim hiç rahat değil ama şu an çok mutlu mesela dışarıya çıkmak için deliriyor ama arada genellikle akşamları bunu yapıyor neden acaba vitamin kullanıyorum vitaform da veriyorum ama bir işe yaradığını görmedim sizce kötü bir hastalıktanmıdır ve tedavilerini söylersenız sevinirim yalnız veterinere götürmek istemiyorum epten üşütmesin diye havalar epey soğuk çünkü ne tür ilaç tavsiye edersiniz
kuşum hapşuruyor - Dailymotion video
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:24 -->-> Daha önceki mesaj 22:07 --
güncel++++
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:34 -->-> Daha önceki mesaj 22:24 --
güncel +++++++
kuşum hapşuruyor - Dailymotion video
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:24 -->-> Daha önceki mesaj 22:07 --
güncel++++
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:34 -->-> Daha önceki mesaj 22:24 --
güncel +++++++