Kafesi Seba Kafesden 85 Tl ye aldım 1 Hafta içinde adrese teslim ettiler kargo ücreti olarakda 12 lira verdim.
Yorumlarınız için teşekkür ederim herkese onları büyüdüğünü görmek güzel bir duygu eğitip alıştırmaya çok vaktim olmuyor ama her sabah temizliyorum eğitemesemde en azından böyle rahat etmelerini sağlamaya çalıyorum bir odayıda onlara ayırdım sadece saksıyada çam dalı diktim agaç gibi doğru mu bılmıyorum ama gün aşırı açıyorum kapılarını sabahdan geceye kadar uçup uçup kendileride giriyorlar ne güzel alışmışlar ki odaya temizlemek için girdiğimde kapının ağzındaki tuneğe gelip ötmeye başlıyorlar kapıyı aç der gibi açtığım andada çıkıyorlar hemen ne güzel hastalık falan olmadan kışı atlatıp ilk yavrularınıda görürüz inş o mutluluğuda tatmak isterim
Eğitmeye vaktim olmuyor demiştim onada değineyim biraz Dişi olan karakter olarak cok cana yakın hiç alıştırmaya çalışmadım ama elimi görse ufak ufak gelir Erkek olana elime yem alsam bile gelmeyi bırakın yemi yerken bile 3 kez düşünüp öyle bir kere yiyor sağ salim büyürler inş