S
Dostum maaşallah. Kuşların güzel. Bence plastik tünekleri çıkar. Sadece tahta tünek kullan. Sağlıkları için daha iyi olur.
Teşekkür ederim gökhan bey en kısa sürede tahta tünek alıp plastikleri çıkaracağım.Dostum maaşallah. Kuşların güzel. Bence plastik tünekleri çıkar. Sadece tahta tünek kullan. Sağlıkları için daha iyi olur.
Tüyleri kadar ömürleri, Renk renk yavruları olsun inşallah. Gayet güzeller maaşallah Sertaç Bey.Teşekkür ederim gökhan bey en kısa sürede tahta tünek alıp plastikleri çıkaracağım.
çok teşekkür ederim ercan beymaşallah....
Teşekkür ederim Cihan bey iyi dilekleriniz için,haklısınız kafes büyük oldugu için boş duruyor fotoğrafı çektikten sonra kalamar kemiği alıp taktım.Maşallah tüyleri kadar yavruları olsun,fakat kafes boş gibi çifthane kullanıyorsunuz tek akıllı yemlik yetersiz gibi suluk 2 tane olabilir ve kalamar kemiği göremedim.
Evet haklısınız cihan bey yeşil olan erkek kuşum maviye pek yemek yemesi için fırsat vermiyor diyebilirim mavi olan nezaman yemek yerse yeşil kuşu bir bagırma tutuyor neredeyse ses apartmaın dışından duyulacak.Aslında kuşlar çok fazla su içmezler ama kuş sayısına göre mama kabı olsun yemlik olsun her zaman daha iyidir.
Teşekkür ederim dediklerinizi uygulayacagım.Yani işte dediğim gibi tek akıllı yemlik kavga çıkarabilir en azından normal Yemlik te bir tane taksanız bir nebze de olsa iyi olur,mama haftada en az 2 olabilir,kuru mama ilave yumurta Havuç da ekleyebilirsiniz.
maşallah kuşlarınızı güle güle besleyin