T
parçalı mavi olan yavru 2 aylık ablamın hediyesi ablamda bunun ikizi var erkek. şuan bu yavrunun oldugu kuluçkadan 2 yavrusu . ve yenı kuluçkaadan 5 yavru var toplamda 9 kuşu var yakında deliler hastanesine yatırırlar hahaha kuş kuluçka makinası bayramda bıze el opmeye geldıklerınde bu yavruları yuvadan atıp gene mercımegı fırına vermişler :dikinci kuşa bayıldım tuan ablacım maşallahhh acaip güzel bir kuşun var..inşallah bu kuşlardan çok güzel yavrular alıcaksın
parçalı mavi olan yavru 2 aylık ablamın hediyesi ablamda bunun ikizi var erkek. şuan bu yavrunun oldugu kuluçkadan 2 yavrusu . ve yenı kuluçkaadan 5 yavru var toplamda 9 kuşu var yakında deliler hastanesine yatırırlar hahaha kuş kuluçka makinası bayramda bıze el opmeye geldıklerınde bu yavruları yuvadan atıp gene mercımegı fırına vermişler :d
sarıkızın güzelmiş gerçekten tuan
tuan parmağına azcık bal sürüp sarıkıza versene az da yese kızışma olabilir belki
hay maşşallah tuan hocam sağlıklı yavrular ins
ballı krekeri 30 dakıka ıcınde bitiriyorlar yiyorlar. hiç mama yediremezdim yavru kuş ablamdayken yemeye alışmış kafeslerını yan yana koydum yavruyu yerken görduler onlarda alıştılar sımdı bırbırlerıyle kavga edıyorlar mama yemek için 1 haftadır yiyorlar etkisi olurmu acaba.
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:28 -->-> Daha önceki mesaj 13:27 --
inşallah suan dişi istemiyo erkek düz duvara tırmanıyo nerdeyse
inşallah
maşallah kuşlarının hepsi güzel ama sarının yanındakinin egzotik bir güzelliği var
senin egzotık guzel parmagımı koparıyodu azonce.
tupler elime geldıde ılk deneme başarısız oldu
sen tüple falan uğraşma ufak meyve sularının pipetlerinden bul,ağzınla çek daha kolay olur
ne olduki dostum