Ali Ergün Türköz
Emektar Üye
Çok teşekkür ederiz Kafeslere nazar boncuğu taktım bu sebepten Evet Bulutun da iris halkası yok, dediğiniz gibi simsiyah ☺Maşallah diyelim Bulut beye ben Haydara nazar değer diye korkuyorum.Haydar 2 yaşında gözleri hala simsiyah sizinkide öyle mi yani beyaz halka oluşmadı.
Amin, inşallah. ☺ 2 çift sürpriz bir şekilde kuluçkaya yattı aynı anda. İçlerinden birisiyle artık eş tutacaktır hayırlısı ile.Bende öyle nazar boncuklarımız var uzun ömürlü sağlıklk olsunlar inş.
Kuşunuz gerçekten de çok tatlı uzun ve sağlıklı ömrü olsun İnşallah
Eş alacağınız zaman 1 günlüğüne alacağınız yere bırakın kendisi beğensin hayırlısı ile dediğiniz gibi. Elimde büyüyen, benden başka kimsenin eline ya da omuzuna gitmeyen tabiri caizse sahibine aşık olan dişi kuş şuan kafesin içine elimi sokturmuyor, yapışıyor paramparça ediyor. Yumurtasını kıskanıyor benden şimdi ☺İnşallah Haydarcığımın eşi yok bilemiyorum korkuyorum eş almaya anlaşamazlarsa diye bakalımm zaten çok şımarık ve kıskanç yeni bir kuşu herhalde kabullenemez ama yinede tabiki hakkı bakalım hayırlısı olsun hepsi için.
Çok teşekkür ederim, hepimiz hevesle ve sevgiyle bakıyoruz bu çocuklara. Emek veriyoruz, hepsinin ömrü uzun olsun inşallah.Kuşunuz gerçekten de çok tatlı uzun ve sağlıklı ömrü olsun İnşallah