sıvı probiyotik onerir misiniz entrobac toz probiyotik aldım ama topak topak duruyordu vermedim kuşuma sıvı olsa daha iyi olur genel olarak halsizlik yok midesi bulanıyor sadece biraz probiyotikle desteklemek istiyorum sıvı probiyotik onerir misiniz
Bulantı ne zamandan beri var. Sadece Probiyotik çözemeyebilir hastalık varsa eğer. Eğer devam ederse yazın. Sıvı probiyotik olarak prozim iyidir. Enterobacı da atmayın onu da dönüşümlü kullanın.sıvı probiyotik onerir misiniz entrobac toz probiyotik aldım ama topak topak duruyordu vermedim kuşuma sıvı olsa daha iyi olur genel olarak halsizlik yok midesi bulanıyor sadece biraz probiyotikle desteklemek istiyorum sıvı probiyotik onerir misiniz
tesekkur ederim. evet nem almıstı buyuk ihtimalle kargoyu acınca topaklanmalar vardi vermiyorum o yuzden tesekkurler tekrarKanatlı oil Prozim.
Fakat şunu da diyeyim, Prozim Plus da var,vitamininiz varsa plus olanını almayın.
Röhnfried Entrobaca gelirsek normalde topaklanma olmaz. Nem alırsa topaklanma olur.
iki gundur falan bulanti var ama az yani baska bir hastalık belirtisi goremedim devam ederse yazarim tabii mevsim değişikliği ustune tüy dökümü olunca boyle oluyo genelde benimki tesekkur ederimBulantı ne zamandan beri var. Sadece Probiyotik çözemeyebilir hastalık varsa eğer. Eğer devam ederse yazın. Sıvı probiyotik olarak prozim iyidir. Enterobacı da atmayın onu da dönüşümlü kullanın.
tesekkur ederim. evet nem almıstı buyuk ihtimalle kargoyu acınca topaklanmalar vardi vermiyorum o yuzden tesekkurler tekrar