G
Gürcan Kurt
Guest
Öncelikle herkese selamlar foruma yeni üye oldum hem tanışma hemde mubişle ilgili sorularımı sorma maksatlı konuyu açtım. Saldıray 5 aylık erkek cicikuş, babacık, gürcan , aşkım kelimelerini söyleyebilmekte ama günün büyük çoğunluğunda aşkım diyor gel, içeri gir(yeterince dışarıda durduysa dinler yoksa keyfi istemediği zaman kimse sokamaz) komutlarını öğrendi, tam bir telefon hastası ama fotoğraflarını çekmek çok zor oluyor.
Burada da henüz yavruyken
Gelelim sorularıma;
-Gagasında ki yeşillik hep var dışkısı kalmıştır dedim kafese tel ızgara koydum ve altını daha sık değiştirmeye başladım ama hep aynı bir hastalık falan olabilir mi?
-Kulağıma karşı hep bir gagalama istediği var bunun için adını saldıray koyduk bu davranışını nasıl önlerim aşırı şekilde rahatsız edici oluyor.
Konuyla ilgilenenlere şimdiden teşekkürler...
Burada da henüz yavruyken
Gelelim sorularıma;
-Gagasında ki yeşillik hep var dışkısı kalmıştır dedim kafese tel ızgara koydum ve altını daha sık değiştirmeye başladım ama hep aynı bir hastalık falan olabilir mi?
-Kulağıma karşı hep bir gagalama istediği var bunun için adını saldıray koyduk bu davranışını nasıl önlerim aşırı şekilde rahatsız edici oluyor.
Konuyla ilgilenenlere şimdiden teşekkürler...