Himalaya tuz blok kuşlar için gerekli mi faydası var mı https://www.petmarketburada.com/uru...-tuzu-blogu-84-farkli-zengin-mineral-karisimi
çok tartışılan bir konu . bazı ustalar çok faydalı der , bazı ustalar aşırı zararlı der .Himalaya tuz blok kuşlar için gerekli mi faydası var mı https://www.petmarketburada.com/uru...-tuzu-blogu-84-farkli-zengin-mineral-karisimi
Haklısınız tuzun fazlası zararlı amaBu tür ürünler kuşlara zararlıdır.Bu tür üründen kuşun ne kadar tüketeceğini bilemezsiniz.Fazla tuz tüketmek biz insanlar içinde zararlıdır.Tabii ki tuzun her canlı için faydası da vardır.1 pirinç tanesi kadar kaya tuzunu 100 ml suda eritilerek verilirse,bir zararının olacağını düşünmüyorum.
Kuşlara verdiğimiz kalamar kemiği ve midye , istiridye, deniz salyangozu v.b gibi deniz canlılarının fosillerinden oluşan kumda tuz içerir.Bunlar kuşun ihtiyacı olan mineralleri karşılar.
Kaçıncı dakika ?Haklısınız tuzun fazlası zararlı amabende videoda gördüm.
Birdeüç tane kaşık gibi olan şeyde bir bilginiz var mı ?
@ADRIAN
seçerek koymuştum gözükmedi sanırım sizde himalaya tuzu 1.42 - 1.43Kaçıncı dakika ?
Mama kabı içerisine mineral blok'u sulandırıp koymuş sanırım.seçerek koymuştum gözükmedi sanırım sizde himalaya tuzu 1.42 - 1.43
ne olduğunu bilmediğim şeyler 1.40
tuz hakkında ne düşünüyorsunuzMama kabı içerisine mineral blok'u sulandırıp koymuş sanırım.
Bazı kuşlar, özellikle kuluçka evresindeki bazı dişiler iyot eksikliği sebebi ile yavruların tüylerini yoluyorlar o kuşlar için çok ideal lakin normal kuşlara çok gerekli olduğunu söyleyemem. Bizler kuşlarla yeterince ilgilenemiyoruz yada oyun alanları bu adamın üretimhanesi gibi olmadığı için kuşlar küçük kafeslerde kalamar kemigi, mineral blokları oyuncak belleyip ha bire kemirip oynuyorlar bu sebeple bu tuz bizim kuşlar için oyuncak gibi olacak aşırı tüketeceklerdir diye düşüyorum.tuz hakkında ne düşünüyorsunuz
evet kemirme olayında size katılıyorumBazı kuşlar, özellikle kuluçka evresindeki bazı dişiler iyot eksikliği sebebi ile yavruların tüylerini yoluyorlar o kuşlar için çok ideal lakin normal kuşlara çok gerekli olduğunu söyleyemem. Bizler kuşlarla yeterince ilgilenemiyoruz yada oyun alanları bu adamın üretimhanesi gibi olmadığı için kuşlar küçük kafeslerde kalamar kemigi, mineral blokları oyuncak belleyip ha bire kemirip oynuyorlar bu sebeple bu tuz bizim kuşlar için oyuncak gibi olacak aşırı tüketeceklerdir diye düşüyorum.
*Sadece görüş belirttim denemişliğim yok