Umut Can Çil
Paylaşımcı Üye
evet dışarıda eğitim için kafesteyken elimi görür görmez atlıyor ama tünekteyken karnına dokundurmak gerekiyor. Sevdi galiba BİR DE BEENİM KUŞUM Tüyde imiş. Avisol b ile yulaf aldım sirkeli su ile de fıfıs yapacam. İyi olur mu. geceleri halsiz. sabahları çok hareketliBu tünek kafes için değil de oyun alanı amacıyla dışarıya konacak değil mi? Tünek kuşun ayağını zedeleyecek ölçüde pütürlü ve talaşlı değilse sorun yok bence.
Tüyde miymiş fotoğrafını atın da bakalım. Banyoluk takın içine isterseniz iki damla elma sirkesi damlatırsınız. Damlatmasanız da olur. Banyolukla banyo yapmaya alışsın bence.evet dışarıda eğitim için kafesteyken elimi görür görmez atlıyor ama tünekteyken karnına dokundurmak gerekiyor. Sevdi galiba BİR DE BEENİM KUŞUM Tüyde imiş. Avisol b ile yulaf aldım sirkeli su ile de fıfıs yapacam. İyi olur mu. geceleri halsiz. sabahları çok hareketli
Tüy kapsülleri var evet zaten yakışıklı bir kuştu tüyden çıktıktan sonra daha da yakışıklı olacakBöyle.
korkuyo daha ucunda duruyoİyi Bir tünek satılan plastik Sağlıksız tünellerden daha iyi ama bandı kemirme bilirler
tüyden sonra gözleri beyazlar mı şu anda gri ve 9 aylık olduğunu varsayıyorum.Tüy kapsülleri var evet zaten yakışıklı bir kuştu tüyden çıktıktan sonra daha da yakışıklı olacak