Özgün Arda KOÇ
Yeni Üye
Kuşun beyin sinirlerinde sorun olduğu için sürekli nöbet geçiriyordu ilaç veriyorduk verdiğimiz ilaçlar sırasıyla şu Devit 3 sabah akşam Kalsiyum Sandos hapın 4te 1ini suya katıp 1 damla ve Yeldif diye bir Vitamin Mineral tahminimce biliyorsunuzdur bunların hepsi veterinerin vermemizi söylediği ilaçlardı her şey normal ilerlerken yeldifi ağzına 1 damla damlattıktan sonra koyunca geri kafesine etrafında dönüp bu sesi çıkartmaya başladı yanlış hiç bir şey yapmadık ağzına 1 damla şırıngayla damlattık dozajını fazla kaçırmış olabilir miyiz diye korkuyoruz şırınganın içinden büyük çıkmıştır belki diye 1 damla verdik sadece.
bu videodaki sesi çıkartmaya başladı sık sık çıkartmıyor ama arada çıkartıyor videoyu izlerken adım atma sesi var dikkatlice dinlerseniz vik diye sadece 1 kere geldi ilk adım atma sesleri geldiğinde dikkat ederseniz duyarsınız çok sık yapmadığı için sadece 1 kere geldi sesi ama yine de bunu yapıyor olması iyi değil araştırdık ve yoğurdun suyunu ağzından 1 damla vermemizi söylediler ama yine de sormakta fayda var deyip buraya yazdım bir an önce cevap verirseniz çok mutlu olurum.
bu videodaki sesi çıkartmaya başladı sık sık çıkartmıyor ama arada çıkartıyor videoyu izlerken adım atma sesi var dikkatlice dinlerseniz vik diye sadece 1 kere geldi ilk adım atma sesleri geldiğinde dikkat ederseniz duyarsınız çok sık yapmadığı için sadece 1 kere geldi sesi ama yine de bunu yapıyor olması iyi değil araştırdık ve yoğurdun suyunu ağzından 1 damla vermemizi söylediler ama yine de sormakta fayda var deyip buraya yazdım bir an önce cevap verirseniz çok mutlu olurum.