Kuşunuzun cinsini tam olarak bilmiyorum fakat kuş yavru gibi görünmüyor, erkek bir kuşunuz varBu da resmi
kesinlikle tahta tünek alın yoksa kuşunuzun ayakları mantar olabilirplastik tünek kullanmayın
hocam bileziğinde 2021 yazıyorKuşunuzun cinsini tam olarak bilmiyorum fakat kuş yavru gibi görünmüyor, erkek bir kuşunuz var
hocam alt tünek tahta ama üst tüneği değiştirdim şimdikesinlikle tahta tünek alın yoksa kuşunuzun ayakları mantar olabilir
yavru olması imkansız hele 2021 ise...hocam bileziğinde 2021 yazıyor
Kuşun alın bölgesi temiz ve gagasında siyahlık yok, yetişkin olduğunu düşünüyorumhocam bileziğinde 2021 yazıyor
Alın bölgesindeki tüyler genelde çizgisiz olur yetişkin oldğundaKuşun alın bölgesi temiz ve gagasında siyahlık yok, yetişkin olduğunu düşünüyorum
yavru olması imkansız hele 2021 is
aldığım kişi 2 3 aylık dediKuşun alın bölgesi temiz ve gagasında siyahlık yok, yetişkin olduğunu düşünüyorum
petshoplara inanmak doğru olmaz, yavrular daha çabuk ele alıştığı için yalan söyleyebiliyorlaraldığım kişi 2 3 aylık dedi
eğer aynı kelimeyi tekrarlarsanız ve size bağlanmışsa taklit etmesi muhtemeldiraslında insanlarla ilişkisi iyi kendini sevdiriyor
ama benim amacım konuşdurmak konuşabilir mi?
Ayrıca konuşuyormu diye kontrol etmek isterseniz genelde kuşlar kafeslerindeki oyuncaklara doğru konuşurlar. Oyuncağın yanındayken konuşuyormu diye kontrol etmek daha kolay olabiliraslında insanlarla ilişkisi iyi kendini sevdiriyor
ama benim amacım konuşdurmak konuşabilir mi?
eğer aynı kelimeyi tekrarlarsanız ve size bağlanmışsa taklit etmesi muhtemeldir
anladım hocam yanlız oyuncağı yok ne önerirsiniz oyuncak olarakAyrıca konuşuyormu diye kontrol etmek isterseniz genelde kuşlar kafeslerindeki oyuncaklara doğru konuşurlar. Oyuncağın yanındayken konuşuyormu diye kontrol etmek daha kolay olabilir
eğer sıkılmıyorsa oyuncak almak zorunda değilsiniz fakat almak istiyorsanız tahta bir salıncak alabilirsinizanladım hocam yanlız oyuncağı yok ne önerirsiniz oyuncak olarak
kilosunu ölçme şansınız varsa ölçüp normalmi kilosu ddiye araştırabilirsinizbirde ben internet'ten aldığım bilgilerle sebze meyve veriyorum ve ilk aldığımdan dahada kilolu oldu