bu kuş balkondan içeriye gelip annemin başına kondu herkesin başına koluna konuyordu ekmegi islatıp verdim yedi.Ama suyu tasta içmedi evcil hayvanların suluğunda içti.gitmek istemiyodu yazın gelmisti bu kuş merak ettim hangi kuştu![]()
Bu kuş nedir arkadaş nette yabani kuşların hepsini inceledim bi türlü bulamadım. Gaga yapısı yırtıcı kuşlara benziyor. Ama gözleri farkli. Ayaklari desen saka mı dedim yok onlarda böyle renk goremedim. Karga yavrusu sandim oda değil. Kafam allak bullak. Ne zamandir bakiyosunuz kuşa merak ettim iyice
Keşke salmasaymış ne olduğunu öğrenmeden.Bende bulamadım
Yazın gelmişti diyor herhalde geri salmışlar
Kısmet diyelimKeşke salmasaymış ne olduğunu öğrenmeden.
Yazın gelmişti gitmek istemiyordu başıma geldi balkona çıktım biraz bekledi sonra gitti evde kalmak istiyordu ama pişman oldum bıraktıgıma şimdi yok yani merak ediyodum hangi kuş diye sormak istedimBu kuş nedir arkadaş nette yabani kuşların hepsini inceledim bi türlü bulamadım. Gaga yapısı yırtıcı kuşlara benziyor. Ama gözleri farkli. Ayaklari desen saka mı dedim yok onlarda böyle renk goremedim. Karga yavrusu sandim oda değil. Kafam allak bullak. Ne zamandir bakiyosunuz kuşa merak ettim iyice
bişey diyim mi büyük sevap işledin kafayı yemek üzereydim o kadar kuş inceledim ki. konunun sahibi benim kadar merak etmemiştirArap bülbülü
LG-M250 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kaçırdım desene şimdi pişman oldum bıraktıgıma of yabişey diyim mi büyük sevap işledin kafayı yemek üzereydim o kadar kuş inceledim ki. konunun sahibi benim kadar merak etmemiştirayrıca mükemmel bişeymiş bu kuş. hangi familyadan diye araştırdım arap bülbülügiller familyasındanmış adını bilmeden bulamadığım kadar varmış be
![]()
sağol bizimkiler karga yavrusudur belki diyodular ama bıraktigima pisman oldum çok zeki bir kuşmuşLG-M250 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sıcak bölgelerde yaşıyolarmış adana mersin tarafı. bıraktığın iyi olmuş özgürce yaşasın hayvan.Kaçırdım desene şimdi pişman oldum bıraktıgıma of ya
Ben mardinde yaşıyorum ama adana daha sıcaksıcak bölgelerde yaşıyolarmış adana mersin tarafı. bıraktığın iyi olmuş özgürce yaşasın hayvan.
sıcak bölgelerde yaşıyolarmış adana mersin tarafı. bıraktığın iyi olmuş özgürce yaşasın hayvan.