Bu kuş niye böyle yapıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aRdAaA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aRdAaA

Yeni Üye

İyot eksikliğinde yapabilir bunu. İyot takviyesi alıp kullanabilirsiniz. Yada karışık mineral takviyeleri var onlarda olur. İçeriğini kontrol edin iyot olsun mutlaka.

Detaylı bilgi vermediğin için sana yardımcı olamayız. 👍🏻

Muhtemelen kuş hasta detayları yazın. besleme diyetinizi de yazın.

Telefon ışığıyla boğazına bakın beyaz peynirimsi bir lezyon görecek misiniz bakalım. Ayrıca ağzında koku var mı ve dışkı resmi paylaşın.

Yemini açık yem mi? Suluğunu ne sıklıkla temizliyorsunuz?

Ne verim işte neyin hakkında

Kendiniz hakkında 😂
Şaka mısın çocuğum sen? Kuşunla ilgili bir soru soruyorsun ve detay vermiyorsun konuyu açıp çekiliyorsun detay vermeden. Daha önceki konularından da biliyorum seni. Soru sorarken neden şöyle neden böyle şeklinde klasik aynı başlıkla sorup duruyorsun. Aynı şeyleri tekrarlama.
Kuşunla ilgili daha çok detay vermen gerekir ki biz de anlamaya çalışalım. Örneğin kuşunun beyaz peçete üzerine yaptığı 6-7 tane yeni dışkısının fotoğrafını paylaş. Kusuyorsa kusmuğunu tarif et,salya köpük renk değişimi koku vs var mı diye. Kuşun kaç gr ağırlığında olduğunu söyle. İştah ve enerji durumundan bahset. Hapşırma,tıksırma,kuyruk sekmesi,ayak soğukluğu,burun göz akıntısı,gözlerde tüylerde anormallikler vs var mı kontrol et yaz.

Bişey demek istemiyom neyse oncekilerine yardım ettinmi.neyse kusmuyor sadece ağzından 1-2yem dökülüyor agzinda koku falan yok bilmiyom kg sini .iştahı çok iyi ve enerjik. hapşırma var .tek kuyruk sekmesi az. gözde sıkıntı yok. Anormallik yok tüylerde normal

Bişey demek istemiyom neyse oncekilerine yardım ettinmi.neyse kusmuyor sadece ağzından 1-2yem dökülüyor agzinda koku falan yok bilmiyom kg sini .iştahı çok iyi ve enerjik. hapşırma var .tek kuyruk sekmesi az. gözde sıkıntı yok. Anormallik yok tüylerde normal
Bir üst mesajda sizden dışkı resmi istenmiş hala göndermemekte ısrar etmenizdeki amaç ne ? Biz sizin kuşunuzu düşündüğümüz için hemen ilaç önermiyoruz. Size şuan bir antibiyotik öneririm bu çok kolay. Ama biz kuşun hastalığını az çok tahmin etmeden öneride bulunmak istemiyoruz. Biraz kuşu anlatın belirtilerini yazın video paylaşın, dışkı resmi paylaşın ki size yardımcı olalım.

Eski konularına bakabilirsin yardım ettim mi etmedim mi diye. Senin sorularını görmezden gelicem ama bu sefer. Çünkü uğraştırıyorsun hep aynı şeyler.

Bir üst mesajda sizden dışkı resmi istenmiş hala göndermemekte ısrar etmenizdeki amaç ne ? Biz sizin kuşunuzu düşündüğümüz için hemen ilaç önermiyoruz. Size şuan bir antibiyotik öneririm bu çok kolay. Ama biz kuşun hastalığını az çok tahmin etmeden öneride bulunmak istemiyoruz. Biraz kuşu anlatın belirtilerini yazın video paylaşın, dışkı resmi paylaşın ki size yardımcı olalım.
Bunları yapamıyorsanız, veterinere götürürsünüz teşhis koyup ilaç yazar. Sizin konuya yaklaşımınız yanlış. Biz kuşu görmemişiz bile nasıl bir öngörüde bulunalım ki bu şekilde. Siz şimdiden suluğunu çekin susasın 4 saat kadar. Dışkıyı görelim ve siz boğazına mutlaka bakın bir şey var mı ? Varsa veya yoksa ona göre ilaç önerelim.

Geri