Nasıl yani anlamadım kuş kumu var daİyot eksikliğinde yapabilir bunu. İyot takviyesi alıp kullanabilirsiniz. Yada karışık mineral takviyeleri var onlarda olur. İçeriğini kontrol edin iyot olsun mutlaka.
İşte kusma harekti yapıyor ama ağzından 1-2 tane yem düşüyor bazen yapıyor başka ne bilgi veriyim.Detaylı bilgi vermediğin için sana yardımcı olamayız.
Yani şu içiyor yem yiyor oynuyor sağlıklı gözüküyor ama bu harekti yapiyo. Yani normal kuş yemi ,kızıştırici yem ,daldari kızıl, kuş kumu,gaga taşı,falanMuhtemelen kuş hasta detayları yazın. besleme diyetinizi de yazın.
TamamTelefon ışığıyla boğazına bakın beyaz peynirimsi bir lezyon görecek misiniz bakalım. Ayrıca ağzında koku var mı ve dışkı resmi paylaşın.
Çok detay verdin fazlasını geri al istersenİşte kusma harekti yapıyor ama ağzından 1-2 tane yem düşüyor bazen yapıyor başka ne bilgi veriyim.
Ne verim işte neyin hakkındaÇok detay verdin fazlasını geri al istersen
Sulugu her gün yada en geç 2 günde hayır kapalıYemini açık yem mi? Suluğunu ne sıklıkla temizliyorsunuz?
Telefon ışığıyla boğazına bakın beyaz peynirimsi bir lezyon görecek misiniz bakalım. Ayrıca ağzında koku var mı ve dışkı resmi paylaşın.
Baktınız mı?
Evet ağzı kokmuyo tam ağzını açamadım rahat durmadı ama bişey gozukmuyo boğazında dışkıyı yarın atarımBaktınız mı?
Ne verim işte neyin hakkında
Bir üst mesajda sizden dışkı resmi istenmiş hala göndermemekte ısrar etmenizdeki amaç ne ? Biz sizin kuşunuzu düşündüğümüz için hemen ilaç önermiyoruz. Size şuan bir antibiyotik öneririm bu çok kolay. Ama biz kuşun hastalığını az çok tahmin etmeden öneride bulunmak istemiyoruz. Biraz kuşu anlatın belirtilerini yazın video paylaşın, dışkı resmi paylaşın ki size yardımcı olalım.Bişey demek istemiyom neyse oncekilerine yardım ettinmi.neyse kusmuyor sadece ağzından 1-2yem dökülüyor agzinda koku falan yok bilmiyom kg sini .iştahı çok iyi ve enerjik. hapşırma var .tek kuyruk sekmesi az. gözde sıkıntı yok. Anormallik yok tüylerde normal
Bişey demek istemiyom neyse oncekilerine yardım ettinmi.neyse kusmuyor sadece ağzından 1-2yem dökülüyor agzinda koku falan yok bilmiyom kg sini .iştahı çok iyi ve enerjik. hapşırma var .tek kuyruk sekmesi az. gözde sıkıntı yok. Anormallik yok tüylerde normal
Bunları yapamıyorsanız, veterinere götürürsünüz teşhis koyup ilaç yazar. Sizin konuya yaklaşımınız yanlış. Biz kuşu görmemişiz bile nasıl bir öngörüde bulunalım ki bu şekilde. Siz şimdiden suluğunu çekin susasın 4 saat kadar. Dışkıyı görelim ve siz boğazına mutlaka bakın bir şey var mı ? Varsa veya yoksa ona göre ilaç önerelim.Bir üst mesajda sizden dışkı resmi istenmiş hala göndermemekte ısrar etmenizdeki amaç ne ? Biz sizin kuşunuzu düşündüğümüz için hemen ilaç önermiyoruz. Size şuan bir antibiyotik öneririm bu çok kolay. Ama biz kuşun hastalığını az çok tahmin etmeden öneride bulunmak istemiyoruz. Biraz kuşu anlatın belirtilerini yazın video paylaşın, dışkı resmi paylaşın ki size yardımcı olalım.