Shouting
Meraklı Üye
fakat aslında evde baktığımız muhabbet kuslari dogal ortamlarında olmadiklari icin dogal dongulerini yaşamış sayilirlar mi ondan emin olamiyorum(((Doğal döngülerini yaşamalarını istiyorum sadece
Elbette hiçbir şey doğal ortamın yerini tutmaz ama biz de elimizden geldiğince en iyi yaşam şartlarını sunmaya çalısıyoruzfakat aslında evde baktığımız muhabbet kuslari dogal ortamlarında olmadiklari icin dogal dongulerini yaşamış sayilirlar mi ondan emin olamiyorum(((
bu fotoğraf açılmıyor.tekrar yüklemeniz mümkün mü
Ekledim. Bu fototğraf yaklaşik 3 hafta öncesine ait.bu fotoğraf açılmıyor.tekrar yüklemeniz mümkün mü
hareketlerine bakmak lazım ama erkeğinde dişininde cereleri henüz koyulaşmamış gibi. belki şimdi daha koyudur bilemiyorum kur yapıyorlarsa çiftleşmeleri yakındır.Ekledim. Bu fototğraf yaklaşik 3 hafta öncesine ait.
benim de şu an öyle dişi kuşum agresif çok nadir birbirlerini kaşıyıp ağızlarına yem kusuyorlar ben sabrediyorum kavga etmedikleri sürece zamanla iyi anlaşıp çiftleşirler diye düşünüyorumİkisini ayrı kafeslere koydum, dişi erkekten baskın çıktı maalesef. Erkek oyuncaklara kur yapıyor ama dişiye kur yapmakta çekiniyor.
Şuanki halleri bu