Tamam sıkıntı yokEski konularına bakabilirsin yardım ettim mi etmedim mi diye. Senin sorularını görmezden gelicem ama bu sefer. Çünkü uğraştırıyorsun hep aynı şeyler.
Tamam sıkıntı yokEski konularına bakabilirsin yardım ettim mi etmedim mi diye. Senin sorularını görmezden gelicem ama bu sefer. Çünkü uğraştırıyorsun hep aynı şeyler.
Sağol yardım ettin için yarın veterinere götürcemBunları yapamıyorsanız, veterinere götürürsünüz teşhis koyup ilaç yazar. Sizin konuya yaklaşımınız yanlış. Biz kuşu görmemişiz bile nasıl bir öngörüde bulunalım ki bu şekilde. Siz şimdiden suluğunu çekin susasın 4 saat kadar. Dışkıyı görelim ve siz boğazına mutlaka bakın bir şey var mı ? Varsa veya yoksa ona göre ilaç önerelim.
Salı günü götürcem hatta veterinerin dediğini yazarım hangi ilaç verdiğini.Bunları yapamıyorsanız, veterinere götürürsünüz teşhis koyup ilaç yazar. Sizin konuya yaklaşımınız yanlış. Biz kuşu görmemişiz bile nasıl bir öngörüde bulunalım ki bu şekilde. Siz şimdiden suluğunu çekin susasın 4 saat kadar. Dışkıyı görelim ve siz boğazına mutlaka bakın bir şey var mı ? Varsa veya yoksa ona göre ilaç önerelim.