Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar kafesimiz sağlam fakat tek sıkıntımız pas Markettten kireç çözücü aldım onunla sürttüm az biraz faydası oldu ama o kadar boyasam olur mu? Nasıl boyamalıyım?
Kafesi boyasanız bile fırın boya olmayacağı için yeni boyayı kemirmesi daha kolay olacak. kemirmese bile çok kısa sürede yeniden dökülecek. en iyisi bu kafesi atıp yerine güzel bi kafes alın.
ben yavruyu ayırabilmek için 15 liraya almıştım istanbulda bir petshoptan. şimdi olsa olsa 25 dir aynı kafes. o plastik tüneği de kaldırın bir zahmet. ileride ayaklarında sorun olabiliyor. tahta alın. kalamar kemiğini de düz takın. çırpınırsa keser kendini
Anca fırın boya yapılması gerekiyor onun da maliyetiyle çok rahat çok iyi bir kafes alırsın zaten uğraştığına değmez. Benimki de böyle olma yolunda. Aynı şekilde güzel bir kafes bulunca kafes alcam en yakın zamanda.
Birtane ufak yağlı boya ve birtane parmak rulo fırça iş görür, maliyet 10 lira Zamanında bende çok boyadım ama en güzeli boyasız krom kafesler. Boyadıktan sonra 1 gün açık havada kurusun kokusu gitsin ok.