minik kuş bonibon
Meraklı Üye
Kafesin boyu, yüksekliği iyi gözüküyor, ama enine göre küçükse sıkıntı olur. Boyutları kaça kaç?Merhaba arkadaşlar uzun süredir kafes arıyorum interntten şimdi pet shop lara güvenemiyom korona var diye pek güvenemiyorum acaba bu kafes uygunmu?
evet tek kuş ama geniş olsun dedimEbatları nasılmıl ki acaba ? Tek kuş için mi bakıyorsunuz
Bence kullanışlı hem boyasızdaevet tek kuş ama geniş olsun dedim
Kafesi aldınız mı acaba memnun musunuz 2 kapılı mıteşekkürler bunu alıcağım o zaman
Küçük ve 127 liraya değmez.Sizce bu kafes 2 kuş için yeterli olur mu ? (Suanlık tek kus alacağım ileride yanına eş alabilirim.)
Tekli kafes alacaksanız Seba Kafes öneririm.Küçük ve 127 liraya değmez.
Yatay telli arıyorum ben üretim kafeslerinden değil.31x45 genis olur diye düşünmüştüm.Başka tavsiye edeceğiniz kafesler var mı acabaTekli kafes alacaksanız Seba Kafes öneririm.
Seba Kafes - Rulolu Tel Kafesler, Tavalı Kafesler, Salma Kafesler
Seba Kafes Sistemleri, Profesyonel olarak kanarya, muhabbet kuşu, golden finch, papağan, saka gibi kuşlar için üretim kafesleri ve salma kafesleri üretip satmaktadır.www.sebakafes.com
Cemil'in kafeslere bakabilirsiniz yatay telli de bulunuyor.Seba gibi oda oldukça kalitelidir.Yatay telli arıyorum ben üretim kafeslerinden değil.31x45 genis olur diye düşünmüştüm.Başka tavsiye edeceğiniz kafesler var mı acaba
Teşekkür ederimCemil'in kafeslere bakabilirsiniz yatay telli de bulunuyor.Seba gibi oda oldukça kalitelidir.