Reis baktımda bana büyük salma kafes lazım bu küçük gibi duruyorBak bu linkteki daha kullanışlı, daha sağlam, daha büyük ama daha ucuz![]()
http://www.sebakafes.com/index.php?sayfa=urun&urun=35
Usta senin önereceğin çift kuş beslemelik ve akıllı yemlik takabilecegim bir kafes var mı ortadan bölmeli olmasını da istiyorum kaliteli birsey olmasını istiyorumBoyalı kafes tavsiye etmiyorum. Galvaniz ya da krom kaplama daha sağlıklı
Reis baktımda bana büyük salma kafes lazım bu küçük gibi duruyor
Kusura bakmayın bu konuda çok acemiyim lütfen yardımcı olunLinkini verdiğin kafesin boyutlarına baktın mı?
İstediğin boyutlar nedir?Kusura bakmayın bu konuda çok acemiyim lütfen yardımcı olun
Boyut önemli değil yanlamasına olsun ortadan bölme olsun altında ızgarası ve akıllı yemlik bölümü olsun yeterli 2 kuş da içeride çok rahat bir şekilde yaşasın gerekdiginde ayırabileyim o yüzden orta bölmeli istiyorum ama kaliteli birsey olmalı 60 70 TL arası fiyatı olursada çok iyi olurİstediğin boyutlar nedir?
Şiddetle tavsiye ederim.Kafesimizden çok memnunuz.İki çift kuşumuz var iki bölmesinde.Hem kolay temizleniyor.Hem de sağlam.Boyut önemli değil yanlamasına olsun ortadan bölme olsun altında ızgarası ve akıllı yemlik bölümü olsun yeterli 2 kuş da içeride çok rahat bir şekilde yaşasın gerekdiginde ayırabileyim o yüzden orta bölmeli istiyorum ama kaliteli birsey olmalı 60 70 TL arası fiyatı olursada çok iyi olur
Nereden aldınız bunu SİTE linki verebilir misiniz ?Şiddetle tavsiye ederim.Kafesimizden çok memnunuz.İki çift kuşumuz var iki bölmesinde.Hem kolay temizleniyor.Hem de sağlam.
Seba Kafes internet sitesinden.Kurulumu da çok kolaydı.Suluk ,yemlik,tünek ve ara tel ara levha hepsini seçiyorsunuz.100₺ kadara geldi benim aldıkşarımla.Ama kesinlikle değer.65cm çifthane bizimki.45.55 olanlarıda var. http://www.sebakafes.comNereden aldınız bunu SİTE linki verebilir misiniz ?
Ben ekledim .Sadece kages70₺ti yanılmıyorsam.Suluk yemlik mamalık ve tünek işaretledim.100₺oldu hepsiSeba kafesleri güzel sağlam duruyor lakin siteden renk secmeye kalktığında fiyatı yeni kafes eklemiş gibi iki katına çıkıyor.Merak ettiğim kafes aksesuarları yemlik tünek suluk vs fiyata dahil mi yoksa onları da opsiyonel olarak ekliyor muyuz?
Aksesuarları da paralı olması enteresan ilk kez gördümBen ekledim .Sadece kages70₺ti yanılmıyorsam.Suluk yemlik mamalık ve tünek işaretledim.100₺oldu hepsi
Valla ben iki ayrı petshoptan yarısı kadar incecik telli kafesleri 70₺ ye alarak kazıklandığımdan hiç güvenmiyprum...Siz bilirsiniz tabi gene.Ama bence hak ediyor parasını.Ben birde fazladan aldım suluk mamalık .Aksesuarları da paralı olması enteresan ilk kez gördümŞu tek hanelerde renkte eklersen fiyat iki katına çıkıyor.Ben petshopculardan elde kalan ürünlerde pazarlıkla kafes alırım en güzeli.Pazarlık olmayınca tadı çıkmıyor
![]()