Arkadaşlar resimdeki ilaç nedir acaba bilen var mı? 2. Resimdeki fısfıs şişesine su doldurup 1 çay kaşığı bu ilaçtan ekleyerek bitler için kuşkara ve kafese yuvaya sıkmamı söyledi üreticim ama ilacın ne olduğunu bilmiyorum bilgisi olan var mı acaba
ben sirke Kullanıyorum ve 8 yıldır bitlenme sıkıntım yok .. İçinde Ne Olduğunu Kuşlara ne Etkisi Olacağını Bilmediğimiz ilaçlara Doğalları Varken Gerek Yok Bence..Bence ne olduğunu sorun. Eğer limon kokusu varsa Virkon S diye düşünüyorum. Ancak bu ürün bitlenmeye karşı kullanılan bir ürün değil
Yanlış anladınız ben Bit Önleyici Amaç Diyordum ilaç Varken Sirke Kullanırım Doğaldan Yanayım ..Iki yıldır kuşlarda ve bütün kafes ekipmanlarında Virkon S kullanıyorum, kısa süreli ishal de dahil olmak üzere (yeni gelen kuşlar haric) sadece parazit değil hiçbir hastalık dahi yaşamadım.
Tam olarak anlayamadım yazdığınızı ama şu şekilde söyleyeyim, Virkon S oldukca etkili ve saglikli bir dezenfektan. Bit kendi kendine olusmaz, dışarıdan gelmesi lazım. Ancak diğer bir çok parazit, yeterince temiz ortam sağlanamadığı için ortaya çıkar. Kuş sayısının çok olduğu veya sık temizlik yapma imkanının olmadığı durumlarda doğal yöntemler etkili olmayacaktır. Bugün forumdaki bir konu için ufak çaplı bir araştırma yaptığımda dahi french molt için bile Virkon S ile önlem alınabileceği şeklinde bir çeviriye ulaştım. Ben de bu yüzden her fırsatta bu ürünü öneriyorum.Yanlış anladınız ben Bit Önleyici Amaç Diyordum ilaç Varken Sirke Kullanırım Doğaldan Yanayım ..