syunusemre
Meraklı Üye
Maxisol isadur verdi adam ben vitamin isteyince bu ne için kullanılır adam ishale iyi gelir haftada bir ver dedi
Isal için istemiş sen bundan vermiş olabilir profosyonel vitamin ler var içinde a b c D e vitaminlerini barındıran düzenli sebze veriyor saniz bunlara hiç gerek bile yok en doğal vitamin yeşil sebze yi düzenli vermekMaxisol isadur verdi adam ben vitamin isteyince bu ne için kullanılır adam ishale iyi gelir haftada bir ver dediEkli dosyayı görüntüle 45707
Ben kullanmadım bu üründen hiç olumlu olumsuz birsey diyemeyeceğim kullanan arkadaşlar var ise yardımcı olurlar farklı yerlerden kullanıcı yorumlarına bakmanız daha sağlıklı olurİsal için değil multivitamin dedim
Bir prospektüs var mı?İsal için değil multivitamin dedim
Ama kapalı yinede agziBir prospektüs var mı?
Bu maxisolü biraz araştırdım ve sadece ishal için kullanmış diğer tüm üreticiler ve kuşu olanlar. Multi vitamin olarak kullanmanı önermem. Kuşuna zarar verebilir. Eğer kuşun ishal olursa suyuna 4 damla sirke damlatman daha iyi olur.
Pantex firmasının ürünleri kalitelidir pantex Türkiye diye aratirsaniz çıkar sıvı vitamin grubu bölümündeMultivitamin olarak ne kullanal
Bilirm
avi-sol kullanabilirsiniz. İsterseniz supradyn all-dayi toz haline getirip haftada bir kez bir pirinç tanesi kadar suyuna katabilirsiniz.Multivitamin olarak ne kullanal
Bilirm
Siz avisolu internette. Mi aliyosunuz yoksa eldenmiavi-sol kullanabilirsiniz. İsterseniz supradyn all-dayi toz haline getirip haftada bir kez bir pirinç tanesi kadar suyuna katabilirsiniz.
Her petshopda bulunur. İnternet ten alacağınza pet shopdan almanızı öneririm.Siz avisolu internette. Mi aliyosunuz yoksa eldenmi
Petshoplarda da var internettede varSiz avisolu internette. Mi aliyosunuz yoksa eldenmi
avisol plus alAvisol a mi avisol plus