B
Burak Boyacı
Guest
Öncelikle herkeze merhaba,Muhabbet kuşu almaya karar verdim ve 1 haftalık bir arastırma yaptım ve petshoplardan alınan kuslar pek fazla alısmıyormus ve genellikle büyük muhabbet kusları satıyorlarmıs belki yavru vardır diye dolastım petshopları ve gercektende 2-4 aylık muhabbet kusları yokmus internetten arastırdım bazı sitelerden ve muhabbet kusu üreticisi buldum bulundugum sehirde aradım anne altından yavru istediğimi söledim oda 2 gün sonra gel dedi bende bugun hazırlık yapayım dedim ve kafes vs. aldım şimdi sizlere sormak istediğim sorular var
1-kuşu ilk eve getirdiğimde ne yapmalıyım ?
2-Kuş bana ne kadar sürede alısabilir ?
3-Kuşu Elime Nasıl Alıstırabilirim ?
4-Nasıl Konusturabilirim ?
5-Hint Bülbülüm var ona yem almıstım onun yeminden yermi ?
6-Akıllı yemlik duymustum ve heves edip aldım nasıl kullanılacağına dair hiçbir fikrim yok nasıl kullanabilirim ?
7-Bazı arkadaslar kusun tüneğinde ayna olmalı diyor bazıları ise sakın koyma sana alısmaz diyor ne yapmalıyım ?
Sorularım şimdilik bu kadar bilgisi olanlar yardım ederse sevinirim
Teşekkürler
1-kuşu ilk eve getirdiğimde ne yapmalıyım ?
2-Kuş bana ne kadar sürede alısabilir ?
3-Kuşu Elime Nasıl Alıstırabilirim ?
4-Nasıl Konusturabilirim ?
5-Hint Bülbülüm var ona yem almıstım onun yeminden yermi ?
6-Akıllı yemlik duymustum ve heves edip aldım nasıl kullanılacağına dair hiçbir fikrim yok nasıl kullanabilirim ?
7-Bazı arkadaslar kusun tüneğinde ayna olmalı diyor bazıları ise sakın koyma sana alısmaz diyor ne yapmalıyım ?
Sorularım şimdilik bu kadar bilgisi olanlar yardım ederse sevinirim
Teşekkürler
Moderatör tarafında düzenlendi: