Bu dışkıya göre hangi vitaminleri kullanmalıyım?

iremnyy

Yeni Üye
Merhaba, son iki üç gündür muhabbet kuşumun dışkısı bu şekilde, ishal sanırım. Yemesinde veya davranışlarında herhangi bir değişim yok. Elimde önceki tedavilerimizden kalan birsürü ilaç/vitamin var. Hangisini kullanmalıyım, nasıl bir yol izlemeliyim?
Not: hiçbirinin son kullanma tarihi geçmedi, bozuk değil.

https://hizliresim.com/daa4wu3 (elimdeki ilaçlar)

https://hizliresim.com/7kdikcv

Dışkılarda ciddi bir sorun göremedim. Elinizdeki probiyotikleri ve vitaminleri en son ne zaman kullandınız ?

Ağzına yarım damla damlattınız mı yani ? Peki probiyotikleri ? Tek tek sormayayım siz ürünleri düzenli kullanıp kullanmadığınızı yazın.

Ayrıca daha önce konunuz vardıysa ordan devam edin kuşun öyküsünü de bilelim.

Evet yarım damla bile değil çok azını ağzına aldı ben de zorlamadım.
Probiyotikleri veteriner vermişti hasta olduğu zaman, onun talimatıyla kullandı 6 ay önce. o zamandan beri vermedim.
sonra iyileşti, ben de sadece haftada bir gerwit multivitamin koydum suyuna sonra onu da bıraktık. uzun süredir hiçbir şey kullanmadık.

Evet yarım damla bile değil çok azını ağzına aldı ben de zorlamadım.
Probiyotikleri veteriner vermişti hasta olduğu zaman, onun talimatıyla kullandı 6 ay önce. o zamandan beri vermedim.
sonra iyileşti, ben de sadece haftada bir gerwit multivitamin koydum suyuna sonra onu da bıraktık. uzun süredir hiçbir şey kullanmadık.
Neden kullanmadınız ki düzenli kullanılması gerekir probiyotik ve multi vitaminin

Ayrıca daha önce konunuz vardıysa ordan devam edin kuşun öyküsünü de bilelim.
hocam daha önce açtığım konudan sonra veteriner bulunca tedavisini tamamladık. şu an herhangi bir hastalık belirtisi yok çok şükür, malum havalar da soğuk veterinere götürmelik bir durum olmadığını düşündüğüm için, dışkısı da birkaç gündür etrafı yeşil görününce ilk müdahele olarak bir şey yapmama gerek var mı diye sormak istedim.
veterinerde sinüzit/nefes alma ile ilgili tedavi gördü (bir yere koyup ilaçlı hava verdiler birkaç kere) sonrasında da suyuna probiyotikleri koyduk ve ağızdan 1 damla vitamin verdik sabah akşam ama tam olarak hangileri olduğunu ben hatırlamıyorum. değiştirdiler sürekli ne kullanacağımı.

Neden kullanmadınız ki düzenli kullanılması gerekir probiyotik ve multi v
Neden kullanmadınız ki düzenli kullanılması gerekir probiyotik ve multi vitaminin
hocam elimde o kadar çok ürün birikti ki ne kullanacağımı bilemedim, kuş da ben de çok yıprandık o süreçte ben de yeşillik havuç vs ile yeteri kadar iyi beslenirse sorun olmaz diye düşündüm ama yanlış düşünmüşüm sanırım. ne önerirsiniz şu andan itibaren? bir kuşum daha var bu arada, o da sağlıklı çok şükür ama ona da kullanayım o zaman değil mi?

Elinizde iki probiyotik var. Digestive ve enterobac. Her birini haftada 2 kez kullanın suyuna katarak. Pazartesi perşembe avicar salı c tesi ebterobac örneğin.
Bt amin forteyi haftada 1 kez.

Gerwit goldwings ve avicare vitaminini de haftada birer kez kullanın. Sade su içmemesinden endişelenmeyin. İhtiyaç duyduğu suyu vitaminli sudan da edinir. 👍

Elinizde iki probiyotik var. Digestive ve enterobac. Her birini haftada 2 kez kullanın suyuna katarak. Pazartesi perşembe avicar salı c tesi ebterobac örneğin.
Bt amin forteyi haftada 1 kez.

Gerwit goldwings ve avicare vitaminini de haftada birer kez kullanın. Sade su içmemesinden endişelenmeyin. İhtiyaç duyduğu suyu vitaminli sudan da edinir. 👍
tamamdır hocam, sağ olun

Geri