Davranışlarında bir anormallik yok. Keyfi yerinde. Kafes içinde oldukça hareketli. Herhangi bir keyifsizliği yok. Ama ağırlıktan dolayı uçması zor. Uçarken yükselemiyor. Zorlandığını anlayabiliyorsunuz. Dışkısı yanındaki diğer kuşa göre daha açık yeşil, büyük ve sulu. Dediğim gibi kuşun cinsi böyle dendi. Kuyruk tüyleri de saçaklı. Bende o yüzden başta ikna oldum ama sonradan aklıma takıldı.Normal değil. Sindirim sisteminde önemli bir sorun olabilir, sadece o bölgeye has aşırı yağlanma olabilir. Davranışlarını ve hareketlerini gözlemlemek lazım
Bence kuşun genetiği ile oynanmış yada kuşun o bölgesinde aşırı büyük bir sorun varÖmrü hayatim boyunca böyle bir tür görmedim, duymadım veya okumadım. Bildiğin orta yaş üstü göbekli amcalara benziyor, vücut şekli tamamen bozulmuş
Genetiklik bisey oldugunu kesinlikle zannetmiyorum degisik bi sekilde bolgesel yaglanma bence yada kalitimsal bir bozukluk keyfi yerindeyse ona bi rejim lazim benceBence kuşun genetiği ile oynanmış yada kuşun o bölgesinde aşırı büyük bir sorun var