İlk zamanlar öyle oluyor ben her kuluckada her kuşta farklı bir heyecanla bekliyordum iyi anlıyorum evet malesef imkansız evet sağlıklı olsunlar da her renk güzel maşallah hepsi dolu olsun çıksın tüyleri kadar ömürleri olsun inşallahIlk defa yavru alicam ondan merak ettim. Kuslari salmada uretim yapan birinden aldim renk tahmini yapmak imkansiz oyleyse. Dediginiz gibi nene ve dedelerin rengini bilmek gerekir bu tahmini yapmak için. 3.cu yumurtada geldi bugun.
Maşallah süper inşallah onlarda sağlıklı şekilde çıkar büyürBir erkek var elimde simdiye kadar nekadar es aldiysam yanina ciftlesmediler. Ama bu cifti getirdim ve baya iyi anlasiyorlar simdiye kadar 5 yumurta geldi. Bugun 6.ciyi yapmasi gerekiyor. Ilk yumurta bos ama 2 3 4 numarali yumurtalar dolu. Insallah yavrulara guzel bakarlar.
Evet şaşırdım beklemiyordum atar atmaz maşallah ikiside kızgın ondan heraldeAleykum selam kardesim disi kuyruk kaldiriyorsa ciftlesirler. Evet 1.kus daha kucuk bekle biraz. Benimkiler 5 yumurta yaptilar toplam ilk yumurta bos 2.ci yumurta 4 gun sonra cikmasi gerekiyor. Hayirli ve berektli olsun yeni kuslarin tuyleri kadarda omurleri olur insallah.
Evet disi bagayi kizismis belli ceresinden. Evet dort gozle bekliyorum yavrunun cikmasini.Evet şaşırdım beklemiyordum atar atmaz maşallah ikiside kızgın ondan heralde
2 aylık civarı o daha yanına güzel renk bir dişi alıcam bakalım acelesi yok onlar buyusun
Maşallah bereketli olsun az da kalmış çok heyecanlı bekleyişler yavrular çıkınca atarsın maşallah
Sağol kardeşim amin seninde inşallah
Bunun anne ve babası da çok anac bir yavru büyüyor yuvadan düşmeye yakın yeniden yumurtluyorlar maşallah çokta.bakici kuşlar umutluyum bunlardan bakalım inşallah umduğum gibi olurEvet disi bagayi kizismis belli ceresinden. Evet dort gozle bekliyorum yavrunun cikmasini.
Sağol kardeşim evet uyumları çok güzel oldu Mayıs gibi yuvalık takarım 8 9 aylık oluyorlar ozamanaHayirli olsun yeni getirdigin kusun renkleri harika. Benim 1. yumurta bugun cikmasi gerekiyordu ama bos oldugu icin birsey cikmadi. Hafta sonu 2. yumurta catlar.
ilk yumurta cikti. Sabah baktigimda yumurtadan ses geliyordu. Yuvaliga kedi kumu talaş serdim biraz ve mama koydum yavruyu beslesinler diye. Arada bakicam yavruyu besledilermi diye.Sağol kardeşim evet uyumları çok güzel oldu Mayıs gibi yuvalık takarım 8 9 aylık oluyorlar ozamana
Hadi sağlıcakla çıksınlar inşallah heyecanla bekliyorum bende
Hayırlı olsun kardeşim ya çok sevindim bende seninle birlikte bekliyordum maşallah tüyü kadar ömrü olsun inşallah aynen takip et için rahat olsun bende yuvaliga sadece talaş koydum bizim erkek hala beceremio kur yapmadan ayak atıo dışı kizio ozaman diside ona kur yapıo kafa salliyor çok kızgın ama erkek acemi zaman alicak çiftleşmeleri ama acelesi yok ikiside ufak dışı 4 5 aylık anca var erkekte 7 8 aylık anca bı kaç ay daha oyalansinlar büyüsunlerIlk yumurta cikti
ilk yumurta cikti. Sabah baktigimda yumurtadan ses geliyordu. Yuvaliga kedi kumu talaş serdim biraz ve mama koydum yavruyu beslesinler diye. Arada bakicam yavruyu besledilermi diye.