Bizim aile

Hakan Gungor

Meraklı Üye
Babasi (pasa) ve kizi (badem)

EqJ20D.jpg

Annesi (cici) ve oglu (zeytin)

poP2AN.jpg

Bunlar da ailenin yeni uyeleri, gene biri anneye digeri babaya cekmis (24-22 gunlukler)

poP2Lm.jpg

Son düzenleme:
Cok tesekkurler Gokhan Usta... Yalniz bu yeni yavrulari yuvada tutamiyorum. Kucuk olan 22 gunluk surekli yuvadan atliyor. KArdesi de onun arkasindan atliyor. Bu kadar erken normal mi yuvadan cikmalari?
Biraz erken tabii. Sen çıktıklarında yine yuvaya koymayı dene. Eğer anne baba yuva dışında da doyuruyorsa fazla da zorlama. Maşallah çok tatlılar gerçekten.

maşallah,bakımlı ve güzel kuşlar.

Sagolun daha guzelleri sizin olsun

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 09:31 -->-> Daha önceki mesaj 09:26 --

Biraz erken tabii. Sen çıktıklarında yine yuvaya koymayı dene. Eğer anne baba yuva dışında da doyuruyorsa fazla da zorlama. Maşallah çok tatlılar gerçekten.

Babayi ayirdim. Dun annenin gozunu cikariyordu kavga ederken. Simdilik anne bakiyor. Yuvaya geri koyuyorum, 10 dk sonra gene atliyorlar. Hatta kafes tabanina koydugum mamayi bile didiklemeye basladilar :) Tavsiye icin tesekkurler...

Sagolun daha guzelleri sizin olsun

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 09:31 -->-> Daha önceki mesaj 09:26 --

Babayi ayirdim. Dun annenin gozunu cikariyordu kavga ederken. Simdilik anne bakiyor. Yuvaya geri koyuyorum, 10 dk sonra gene atliyorlar. Hatta kafes tabanina koydugum mamayi bile didiklemeye basladilar :) Tavsiye icin tesekkurler...
Rica ederim ne demek. O zaman onlar hayata erken atılmışlar :) Erkek tekrar çiftleşmek istiyorsa yapabilir. İyi yapmışsın ayırmakla. Kursaklarını da kontrol etmeyi unutma yine de.

Rica ederim ne demek. O zaman onlar hayata erken atılmışlar :) Erkek tekrar çiftleşmek istiyorsa yapabilir. İyi yapmışsın ayırmakla. Kursaklarını da kontrol etmeyi unutma yine de.

Sagol Gokhan Usta. Ben de anlamadim, normalde babamiz cok kibardir, ne yavruya ne esine asla zarar vermez. Aksine disinin kaprislerini cekerdi. Ama dun ne olduysa sabah disinin uzerine hint horozu gibi atlarken buldum. Gerci anne artik onu yuvada istemiyordu sanirim ona kizdi. Gozunun kenarini kanatmis veterinere goturdum. Dunden beri antibiyotik damla damlatiyorum gozune. Sagolsun [MENTION=8970]Berkay ERDİNC[/MENTION] ustam, kardesim telefonda destek verdi. Durumu atlattik cok sukur. Yasayarak ogreniyoruz boyle seyleri

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:07 -->-> Daha önceki mesaj 12:03 --

Maşallah geniş aileye.
Ömürleri uzun olsun İnşallah.

Sagolun Ugur abi, hepimizin kuslari uzun omurlu olsun insallah.

Oldukca genis bir aileye sahipsin allah hastaliktan korusun hepsine masallah ömürleri uzun olur insallah

Geri