Bitmeyen ishal

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Diyap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Diyap

Paylaşımcı Üye
3 aylık dişi kuşun ishali olduğunu gördüm.poposuna bulaşan dışkılar filan vardı.erkekte bi sıkıntı yok.temizledim kuşu sirkeli su koydum.ishali durdu .sonra normal su koydum yine basladı .sirkeli su koydum yine durdu.bu nedendir.sürekli sirkeli sumu koyayım.çözemedim

Elma sirkesinin iç parazit olmaması için arada veriyoruz sürekli verilmesi sindirim sistemini bozabilir.İshal olduğu dönemde yeşillik vermeyin dal darı yine bu dönemde verebilirsiniz 5 gün elma sirkesi devam edin.Kafes temizliğine özen gösterin ishal yine başlarsa pirinç haşlayıp suyunu verebilirsin patates haşlaması gibi doğal bildiğim çözümler var ama bunlarda etki etmezse ilaç tedavisi gerekir.Bu ilaç konusunda fazla tecrübem yok birde dışkı fotoğrafını paylaşırsan daha iyi olur.Geçmiş olsun

Probiyotik kullanmaya başlayın. Probiyotik alana kadar sirkeye devam edin. 3 gün probiyotik kullanımına rağmen düzelme olmazsa yazın. Probiyotiği istediğiniz sürede kullanabilirsiniz. Her gün bile. İlaç değildir. Sadece Suyu her gün yenilemeye dikkat edin ve 3 günde bir iyice yıkayın suluğu.

Probiyotik kullanmaya başlayın. Probiyotik alana kadar sirkeye devam edin. 3 gün probiyotik kullanımına rağmen düzelme olmazsa yazın. Probiyotiği istediğiniz sürede kullanabilirsiniz. Her gün bile. İlaç değildir. Sadece Suyu her gün yenilemeye dikkat edin ve 3 günde bir iyice yıkayın suluğu.
Tmm alıp deniycem sonuca göre yazarım.tşkler.

Geri