Mehmet1322
Yeni Üye
Bit değil o ama kuşunuzda bir şey olabilir sirkeli fısfıs yapın ense damlası kullanınGoremeyenler için kafese sıkıştırdigim bölgede ki kucuk siyah sey sirkeli su sıktım ama hareket etmedi hic
Ense damlasi sersemletiyor 3 gün diyorlar doğru muBit değil o ama kuşunuzda bir şey olabilir sirkeli fısfıs yapın ense damlası kullanın
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alakasi yok 1 günlük yavru da bile kullanmışmışım vardır mecburiyettenEnse damlasi sersemletiyor 3 gün diyorlar doğru mu
ezdim çıkmadı sanırım göremedim ama çıksa görürdüm nedense banyo yapmaya giriyor sadece göğsünü ıslatıp cıkıyor dün ve bugün aynısını yaptıO gördüğünüz şeyi ezin kan çıkıyor mu bakın. Kan çıkıyorsa bittir çıkmıyorsa değildir. Kafesi iyice dezenfekte edip, kuşa banyolukta ılık suya damlatacağınız iki damla elma sirkeli suyla banyo yaptırıp gözlem yapın.
Zorlamayın, ihtiyaç duyduğu bölgeleri yıkamak istiyor kuşlar.ezdim çıkmadı sanırım göremedim ama çıksa görürdüm nedense banyo yapmaya giriyor sadece göğsünü ıslatıp cıkıyor dün ve bugün aynısını yaptı
Tüylerini yolmasi normalmi peki tuy dokumundeydi zatenZorlamayın, ihtiyaç duyduğu bölgeleri yıkamak istiyor kuşlar.
Tüylerini didiklerken mi dökülüyor direkt yoluyor mu? İkincisi ise streste olabilir.Tüylerini yolmasi normalmi peki tuy dokumundeydi zaten
Yok kendini didikliyor heryerini sonra kopuyor tüyleriTüylerini didiklerken mi dökülüyor direkt yoluyor mu? İkincisi ise streste olabilir.
Kuşun fotoğrafını ekler misiniz?
Kuşun fotoğrafını ekler misiniz?
Teşekkür ederimKuşunuz tüyde büyük ihtimal tüyler bundan dolayı dökülüyor.