Birleştirmeli miyim ?

Gözem Elma

Emektar Üye
Muhabbet Kuşu Üreticisi
Arkadaşlar kuşlarımın yavruları yem kırmayı öğrenememişti bende baba ile yavruları ayrı kafese aldım baba öğretti bir iki günde yem kırmayı. Anne ayrı bir kafes de duruyordu dünden beri dişi sürekli yuvalıkta zaman geçiriyor erkeği on dakika kadar yanına koydum kurlaştılar dişi yuvalığa falan girdi tekrardan yavruların yanına geri aldım babayı :) birleştirmeli miyim dişi tekrar mı yumurtlayacak sizce ?

Bence disi 1 ay kadar dinlensin arka arkaya yavrulamasi ömrünü azaltacaktir

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dişi yuvaya giriyor derken ? Dişiyi ayrı olarak aldığınız kafese yuvalık mı taktınız ?

Dişi yuvaya giriyor derken ? Dişiyi ayrı olarak aldığınız kafese yuvalık mı taktınız ?
Hayır şöyle oldu bebekler alışkın olduğu için yuvalıkta uyuyordu bende dün bebekleri ve babayı ayırdım ayrı kafese aldım yuvalığı babanın kafese alıcaktım ama yavrular yuvalığa tekrar bağlanmasın diye almadım annenin kafesten de çıkarmadım zaten bu dediklerim dün ve bugün içinde olan olaylar

Bence disi 1 ay kadar dinlensin arka arkaya yavrulamasi ömrünü azaltacaktir

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
20 gün kadardır dişi dinlenmede zaten bebekleri baba büyüttü anne bir süre sonra çiftleşmek istediğinden yavruları boşverdi babadaydı tüm yük dinlenme konusunda hiç sorun yok

Eşlerinizi birleştirebilirsiniz 20 gün olduysa yeterlidir

Geri