Ercan YAŞAR
Onursal Üye
Maşallah. Ömrü uzun olsun. Erken kalkan yol alır demiştir herhalde Ercan usta. 3. Ayında dolu yumurta veren kümesten başkası beklenmez.
sağolasın 2 yumurtadan birini çıkarabildiler ama diğeri heba oldu. Şükür çıkanı büyütüyorlar biraz toplansın paylaşıcam anne baba 4,5 aylık kendi 1 aylık olacak olan yavrumu
Sağlıkla büyütsünler İnşallah. Geçenlerde paylaştığınız geleceğin playboyu dediğiniz kuş sanırım.
Maşallah şirin ufaklığa
maşallah güzel kuş.
Evet baba o daha ilk tüyüne girmedi ama babalığın hakkını veriyor dişi ile beraber yuvada besliyor babalıktan sonra 6 aylık bir bekarlık dönemi yaşayacak
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:04 -->-> Daha önceki mesaj 23:03 --
Sağol usta beğendiysen yollayayım ankaraya
Maşallah, bereketli üretimler olsun.
Dal dariyi da bırakmıyor
Allah razı olsun ..Bana göre kötü kuş yoktur..Yolla gelsin hepsini
300 adet altına otobüs ayarlamıyorum
Maşallah bereketli üretimler
Hobiciyim usta ne yaptın
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:55 -->-> Daha önceki mesaj 23:54 --
Sağol yusuf senin bebeler nerede saklıyorsun artık
Benim 5000 çift kapasiteli üretimhanem var o yüzden dedim usta Şaka bir yana Allah bol bol sağlıklı yavular almanı nasip etsin. Biz hobiciler böyle ufacık canlılarla çok çok mutlu oluyoruz ..Herkese aşılamamız lazım bu sevgiyi..Gerçekten muhabbet hobisi bambaşka bir duygu..O yavruların gün gün büyümesini görmekten daha mutlu ne olabilir ki ..
Hobiciyim usta ne yaptın
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:55 -->-> Daha önceki mesaj 23:54 --
Sağol yusuf senin bebeler nerede saklıyorsun artık
Görücüye çıkınca nazar değiyor Usta suan yavrularim küçükler ileride inşaallah
çok yaramaz olacak bu çocuk bakışından belli. maşallah