Bir Soru

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SFKZTRK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SFKZTRK

Yeni Üye
Başlığa uygun bişey bulamadim kusura bakmayin

Benim bi odada 1 Çift muhabbet kuşum var geniş bi kafesleri var odada sadece onlar var onlara ayrılmış bir oda o ciftle ilgilenmiyorum hic simdide kendime egitmek icin ayri bi muhabbet kusu almak istiyorum ayri kafesde olucak tabi ama ayni odada birbirlerini gorurler seslerini duyarlar bu bir sorun olur mu kusu egitmekde yada cifte bir zarari falan olur mu tesekkurler simdiden

Alacağınız kuş sürekli olarak diğer kuşların bulunduğu kafesin üstüne konacak büyük ihtimalle ayrıca diğer kuşlarla konuşacağı için konuşturmanız zor

Onlarin kafesine konacagi benimde aklima gelmisdi aslinda geri donup kendi kafesini bulup girer mi bilemiyorum. Konusma egitimi vermeden o kadar kusun icinde kendime alistirabilirmiyim bu konuda bi gorusunuz var mi ? Tesekkurler

Onlarin kafesine konacagi benimde aklima gelmisdi aslinda geri donup kendi kafesini bulup girer mi bilemiyorum. Konusma egitimi vermeden o kadar kusun icinde kendime alistirabilirmiyim bu konuda bi gorusunuz var mi ? Tesekkurler
Diğer kuşların yanında elinize alıştırabilirsiniz ama önce kafes içinde eğitim vererek elinize gelmeye alışana kadar çıkarmazsınız kafesten bir de alacaksanız yavru tercih edin..ben 2 kuşumuzu eğitmeye çalıştım elime alınca geliyorlardı ama biri kafesin içinde diğeri de elimdeyse,elimdeki uçup diğerinin yanına gidiyordu

Geri