Maşallah kuşlarına Ümit
maşallah.gökkuşağı ispinozu da varmı?
maşallah umit kardeşim kuşların arasında gri var ise ben talibim satmak istersen
birde su madalyalar okul yada spor basarisi mi yoksa kuşların mi ?
Ümit Show devam ediyor
3. karedeki sarı yavruna hayran kaldım , satmayı düşünürmüsün ?
Teşekkür Ederim Sertaçım Show Demeyelim Sitede Pek Açılan Konularda Fikir SöylemiyoruM Artık Çünkü Kuş Hakkında Bişey Bilmek İçin Veya Bir İnsanı İnandırabilmek İçin Adminsrator Olmak Gerekiyor O zaman herkes söz dinliyor ve bilmediği bir konuda muhaalefet yapmıyor üretimhane hikaye yani ben burada onu anladım her zaman cansınız Show yok en büyük show birlikte çay eşliğinde sohbet etmektir kardeşim iyi forumlar
Satmayı düşünmedim hiç çok kişi istedi vermedim su an kendime ayırdırıgım kusların icinde 2 3 ay sonra damızlıga hazır olur satılık olmayan kus yoktur ama sohbetiniz hosuma giderse veririm sorun olmaz açık açık konustum yanlısda anlamayın kesinlikle
maşallah ümit bey güzel kuşlarınız var .
Teşekkür Ederim Sertaçım Show Demeyelim Sitede Pek Açılan Konularda Fikir SöylemiyoruM Artık Çünkü Kuş Hakkında Bişey Bilmek İçin Veya Bir İnsanı İnandırabilmek İçin Adminsrator Olmak Gerekiyor O zaman herkes söz dinliyor ve bilmediği bir konuda muhaalefet yapmıyor üretimhane hikaye yani ben burada onu anladım her zaman cansınız Show yok en büyük show birlikte çay eşliğinde sohbet etmektir kardeşim iyi forumlar