impasse
Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar, siteye işimden dolayı çok giremiyorum, sadece içinden çıkamadığım acil durumlarda size danışmayı tercih ediyorum pek fazla aktif olamayıp, sadece sorularıma cevap alıp gidiyorum gibi görünüyor sitede böyle bir kural ve ya racon varsa kusuruma bakmayın.. Şaka bir tarafa bu sefer merak ettiğim bir konu daha var.. Muhabbet kuşum adı Coco gayet enerjik görünüyor özellikle ev ahalisi içinde en çok bana alıştığı için ben eve geldiğimde uçup omzumda ve ya kafamın üzerine konuyor ve genelde ve ben evdeyken oradan ayrılmıyor, evin içinde onunla dolaşıyorum. Anlatmak istediğim genel olarak baktığımda bir şeyi yokmuş gibi görünüyor ama merak ettiğim ince detaylar var. Görselde gördüğünüz gibi kuş bilgim ve deneyimlerim kadarıyla bana sağlıklı geliyor, baktığımda bir şeyi yok yani.. Ama Kanatları sanki sürekli aşağıda gibi sizce bunda bir sorun var mı? Birde sürekli hapşırırmış gibi sesler çıkarıyor bu aylardır var hatta ilk aldığımdan beri.. Vitamin falan koyuyorum suyuna ama hala bu hapşırmanın önüne geçemedik. Burnundan sıvı çıkıyor sanırım çünkü hapşırdığında bir keresinde elimin üzerine gelmişti.. Bunun nedeni nedir hasta gibi görünmüyor ama bir hastalığı var gibi hiç bir şey anlamadım yardımcı olur musunuz? Teşekkür ederim şimdiden...