Berşan KENAR
Paylaşımcı Üye
Öncelikle Günaydın abilerim/ablalarım. Ben gribimde kuşuma geçermi ?
Teşekkürler abim çok korktum hep omzumda suan bisi olur.felanÖncelikle sana çok geçmiş olsun bol bol nane limon iç Hayır geçmez
Geçmez Berşan geçmez Omzunda olsun ufaklık. Sen kendi sağlık-sıhhatine dikkat et. Geçmiş olsun.Öncelikle Günaydın abilerim/ablalarım. Ben gribimde kuşuma geçermi ?
Afiyet olsun BerşanSağol abi
Afiyet olsun Berşan
Okula gitmedin mi bugün kardeşim ?
Yok abi doktora gidicem zaten beden vardı gıcık hoca gecende hastaydim cikmadim eksi attıOkula gitmedin mi bugün kardeşim ?
Hangi evdeki kardeşim ? Elimdekinin miYok abi doktora gidicem zaten beden vardı gıcık hoca gecende hastaydim cikmadim eksi attı
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 09:21 -->-> Daha önceki mesaj 09:20 --
Gokhan abi evdeki kusun foto atarmisin
Evet abi bide bu bıdık yeşildi şimdi ayaklarının ordan tüyler mavileşiyorHangi evdeki kardeşim ? Elimdekinin mi
Ne güzel işte maşallah. Rengarenk oluyor kardeşim. Müsait olduğumda atarım kardeşimEvet abi bide bu bıdık yeşildi şimdi ayaklarının ordan tüyler mavileşiyor
Şimdi kuş yarı mavi yarı yeşil kafa da sarımi olacak. ACABA RAINBOWMUNe güzel işte maşallah. Rengarenk oluyor kardeşim. Müsait olduğumda atarım kardeşim
Öncelikle Günaydın abilerim/ablalarım. Ben gribimde kuşuma geçermi ?
Ah keşke olsa kardeşim ama dur bakalım. Zannetmiyorum.Şimdi kuş yarı mavi yarı yeşil kafa da sarımi olacak. ACABA RAINBOWMU
Hilal geçmez merak etmeGünaydın Berşan ben grip olduğumda kendimi karantinaya alıp kuşlarım için olağan üstü hal ilan ederdim bu konuyu açtığın iyi olmuş bende bilgi sahibi oldum
Ah keşke olsa kardeşim ama dur bakalım. Zannetmiyorum.
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:05 -->-> Daha önceki mesaj 10:04 --
Hilal geçmez merak etme