M
Oh yarasın
maşallah afiyet olsun hepsi patates gibi olsun
Maşallah çok güzeller.
Maşallah hepsi birbirinden tatlı.
maşaallah
maşallah dal darıya bayılıyo benimkilerde ama cok pahalı 11 tane nüfus olunca yetiştiremez oldum
oy maşallah 100 kere 1000 kere
teşekkürler arkadaşlar
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:05 -->-> Daha önceki mesaj 03:04 --
teşekkürler herkese burda millet deniyor bende de 8 tane var ama çok şükür onlar mutlu olsunda paramı harcıyorum elimden geldikçe
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:06 -->-> Daha önceki mesaj 03:05 --
sağol canım benim senin dişiyi yiyor musun sen hala
geçen gün aldım elime her yerini ruj yaptım öpe öpe bitirdim aslım ben dayanamıyorum çok şirin hayvanlar erkek korkmasa onuda alıp öpücem ama zaten tırsık iyice kudurmasın diye almıyorum onu
ALIM3707 - YouTubearkadaşlar bu kuşun neyi var acaba bi fikri olan varmı yem yedikten sonra sürekli bu hareketi yapıyo ve nefes almakta zorluk çekiyor 4 aydır bizimle,yemesinde içmesinde hiçbir sıkıntı yok ama hep cuf cuf yapıyor
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:38 -->-> Daha önceki mesaj 17:36 --
Hasta kuş - YouTube
Hahahaha gece gece güldüm iyi valla ben de dayanamıyorum ama benimde dişiler tırsık erkekler keyfini bile bozmaz
maşallah maşallah ne güzeller...
çok güzeller maşallah
Maşallah, bizimkilere yem dayanmıyor, çuvalla almaya başladık.