Berrin YASMİN
Emektar Üye
Selâmün Aleyküm Çok şükür zorda olsa girebildim siteye çok uzun zamandır girmiyordum siteye e posta adresini unuttum neyse konuya gelelim eskilerden kimler var kimler bakalım eskiler belki hatırlar beni Muhammet falan burada mı bu arada nasılsınız izmirden hobi olarak üretim yapıyordum bi dönem yaptım daha sonra bıraktım ve geçenlerde 2 hafta önce bi tane 1 veya 1 buçuk aylık minik bi safir beyazıt adını koyduğum beyaz muhabbet kuşu aldım ve bi iki saat dışarı pazara kadar gittim geldim benim safirim tabanda duruyor kafes tabanından tüneye uçmaya çalıştı ama başarılı olmadı dikkatimi çekti elime aldım ve her zaman ki omuzuma koydum bi tuhaflık vardı neyse daha sonrada yere koydum uçamaya çalışıyor ama uçamıyor sekerek yürüyor ayağını kaldırıyor bazen kanadını titremeye başlıyor ve çooookkk üzüldüm veteriner aradım ama uzakta olduğu için gidemedim çünkü tam akşam saati ve izmirin trafiği maalesef ne olmuş olabilir sizce bütün modum dengem kaçtı pazarlıkları yerleştirmeden onunla ilgilendim ayağına kanadına baktım kan veya kırılma var mı gibisinden ama kan yok ve elime alınca bağırmıyorda kırık çıkık olsa canının acısından öter diye düşünüyorum destek ve yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler şimdiden