Zeynep Gök
Yeni Üye
2.5 yaşında bir dişim var( yeşil sarı ve gagası kahverengi) yıllardır bizimle kaldı ve hiç başka kuşlarla beraber yaşamadı. Teyzemin de bir kuşu var(sarı yeşil, gagası krem ve yaklaşık 2.5 yaşında) ama onlar kuşa iyi bakamıyordu ve kuş resmen insanlardan nefret ediyordu. Teyzemler de kuşa resmen hapis hayatı yaşatıyordu. Ben de dayanamadım ve teyzemi ikna edip sarıyı aldım ve eve getirdim. Yeni olanı önce biraz uysallaştırdım, onunla güzel bir ses tonuyla konuşarak, iyi bir duruma gelince de iki kuşu birbiriyle tanıştırdım. Ancak eski yeniden kaçmaya başladı. Yeni de en başta kovalıyordu ama şimdi o da umursamaz davranıyor, arada şansını deniyor yakınlaşabilmek için ama nafile. Yeni kuşu teyzeme geri vermek istemiyorum. Ama eski kuşum böyle yapmaya devam ederse ne yaparım bilmiyorum Onları arkadaş yapmak için ne yapabilirim?
Dipnot: İkisi de dişi di mi? Gaga renklerinden anladığım kadarıyla öyleler ama emin olamadım bu durum yüzünden.
Dipnot: İkisi de dişi di mi? Gaga renklerinden anladığım kadarıyla öyleler ama emin olamadım bu durum yüzünden.