100 ml suya 1 ml katmamı söylediSize vitamini veren veteriner kullanımı hakkında bilgi verdi mi
Kuşum tüyden çıkamadığı için aldım ne yaptımsa çıkmadı tüyden multivitamin veriyordum normalde hafta iki kere ama boş yere kuşa vitamin yüklemek istemedim meyvelerle yeşilliklerle vitamin eksiğini gidermeye çalışıyorum bunuda sırf vitamin diye aldım zararı olurmu olmaz mı karar veremedimBen bu markayı kullanmadım ama içerik yönünden güzel bir vitamin. Denilen oranlarda kullanılabilir.
Veterinerin verdiği B vitamin kompleksi tüydeki kuşların tüyü kolay ve çabuk atlatmasına yardımcı olur. Bu yüzden vermiştir veteriner. Bir zararı olmaz. Bunun yanında banyo yaptırmakta faydalı olur. Kuşlar banyo yapmazlarsa fıs fıs yardımıyla üzerlerine su sıkabilirsiniz.Kuşum tüyden çıkamadığı için aldım ne yaptımsa çıkmadı tüyden multivitamin veriyordum normalde hafta iki kere ama boş yere kuşa vitamin yüklemek istemedim meyvelerle yeşilliklerle vitamin eksiğini gidermeye çalışıyorum bunuda sırf vitamin diye aldım zararı olurmu olmaz mı karar veremedim
Teşekkür ederim banyo ben yaptırmıyorum banyoluğu takıyorum canı isterse girip yıkanıyorVeterinerin verdiği B vitamin kompleksi tüydeki kuşların tüyü kolay ve çabuk atlatmasına yardımcı olur. Bu yüzden vermiştir veteriner. Bir zararı olmaz. Bunun yanında banyo yaptırmakta faydalı olur. Kuşlar banyo yapmazlarsa fıs fıs yardımıyla üzerlerine su sıkabilirsiniz.
Bir de bir sorum daha olucak sizce vitaform evde bulunması gereken bir ilaç mı etkili bir ilaç mıdır bugün vilmektin alacağım yerde isimlerini karıştırıp vitaform almışım daVeterinerin verdiği B vitamin kompleksi tüydeki kuşların tüyü kolay ve çabuk atlatmasına yardımcı olur. Bu yüzden vermiştir veteriner. Bir zararı olmaz. Bunun yanında banyo yaptırmakta faydalı olur. Kuşlar banyo yapmazlarsa fıs fıs yardımıyla üzerlerine su sıkabilirsiniz.
Evde bulunmasında fayda var. Bazen kuşlarımız hastalandığında gerekli ilacı bulana kadar geçen zaman bile çok önemli. Bundan dolayı hemen müdahale etmek için evde bulunması uygun olur.Bir de bir sorum daha olucak sizce vitaform evde bulunması gereken bir ilaç mı etkili bir ilaç mıdır bugün vilmektin alacağım yerde isimlerini karıştırıp vitaform almışım da
Çok teşekkür ederim multivitamin kullanıyorum haftada iki kere probiyotik ile karıştırıp veriyorum ama tüyden bi türlü çıkmadığı için kuşum sadece b vitamini verirsem daha kolay olabilir diye düşünmüştüm zararı olmayacaksa yine bir iki gün vereyim bunu daha sonra multivitamin vermeye devam ederim birde eşide aynı sudan içse sorun olmaz demiKeşke Bu vitaminleri ve diğer vitaminleri de içeren bir multi vitamin alsaydınız. Bu kötü değil ancak A vitamini E vitamini , Amino asitler içermiyor. B vitaminlerinde doz aşımı söz konusu değildir. Vücut fazlasını atar. çeyrek suluğa 0.5 ML katın ve suyu 4 saatte bir tazeleyin. En güzel verimi bu şekilde alırsınız. Vitaminler suda kaldıkça özelliklerini kaybettiği gibi suyu da bozar. Amino asit desteği için artı olarak mamalarına supirulina veya Bira mayası katabilirsiniz.
Sorun olmaz ama amino asit özellikle de kereatin desteği vermeniz şart. Arada öğlen saatlerinde 10 dk kadar güneşlendirin. Özellikle öğlen saaterinde diyorum.Çok teşekkür ederim multivitamin kullanıyorum haftada iki kere probiyotik ile karıştırıp veriyorum ama tüyden bi türlü çıkmadığı için kuşum sadece b vitamini verirsem daha kolay olabilir diye düşünmüştüm zararı olmayacaksa yine bir iki gün vereyim bunu daha sonra multivitamin vermeye devam ederim birde eşide aynı sudan içse sorun olmaz demi