Callejon
Onursal Üye
Arkadaşlar ispinozlarıma bu mineral bloktan alıcam kullanan var mı nasıl?

Ben versele laga orlux alıyorum çok memnun kuşum isterseniz bir bakınArkadaşlar ispinozlarıma bu mineral bloktan alıcam kullanan var mı nasıl?
![]()
Teşekkür ederim bakıcam ona daBen versele laga orlux alıyorum çok memnun kuşum isterseniz bir bakın
Ben alırken kenarında tropikal ispinozlar için falan yazıyordu oradan aklımda kalmışTeşekkür ederim bakıcam ona da
Kutunun içinden bir tane büyük mü çıkıyor yoksa bir kaçtane var mı?Ben alırken kenarında tropikal ispinozlar için falan yazıyordu oradan aklımda kalmış
Bir tane biraz boyutu küçük gelebilir ama kalın bir blok benimkiler bayılıyor. Ama ben beakste kullandım yanlış hatırlamıyorsam evet evet gayet iyiydi ilk mineral bloğumdu hatırladım şimdiKutunun içinden bir tane büyük mü çıkıyor yoksa bir kaçtane var mı?
Teşekkür ederim resimde kinden miydi sizin aldığınız da ben için de 12 tane olunca resimdekini almayı düşünüyorum fiyatları da aynı hemen hemenBir tane biraz boyutu küçük gelebilir ama kalın bir blok benimkiler bayılıyor. Ama ben beakste kullandım yanlış hatırlamıyorsam evet evet gayet iyiydi ilk mineral bloğumdu hatırladım şimdi![]()
Evet buydu. Ben sonra bulamadım gittiğim yerde sonra versele aldım öyle devam ettimTeşekkür ederim resimde kinden miydi sizin aldığınız da ben için de 12 tane olunca resimdekini almayı düşünüyorum fiyatları da aynı hemen hemen
Tekrardan teşekkür ederim bende internetten sipariş vericem petshoptan almaya pek sıcak bakmıyorumEvet buydu. Ben sonra bulamadım gittiğim yerde sonra versele aldım öyle devam ettim
Teşekkür ederimBen Beaks kullanıyorum, yeminden de mineral bloktan da memnunum. Alabilirsiniz.
Fiyatına göre büyük de bir mineral blok, uzun süre götürür.Teşekkür ederim
İçinde 12 tane olması benim dikkatimi çekti aslında dediğiniz gibi uzun süre götürürFiyatına göre büyük de bir mineral blok, uzun süre götürür.