H H. Mehmet YILDIZ Guest 13 Ağu 2013 #2 Belli bir yaşa gelmesi gerekmez. Banyodan sonra bir kaç arkadaşımız gibi camın altına veya balkona koymayın bence kuş ishal olabilir.
Belli bir yaşa gelmesi gerekmez. Banyodan sonra bir kaç arkadaşımız gibi camın altına veya balkona koymayın bence kuş ishal olabilir.
S Sinan Altın Guest 13 Ağu 2013 #3 Anladım başka bir konu ama kuşun isal oldugu nasıl anlaşılır, benim diğer kuşum cıvıl cıvıldı aniden öldü sebebini anlayamadım
Anladım başka bir konu ama kuşun isal oldugu nasıl anlaşılır, benim diğer kuşum cıvıl cıvıldı aniden öldü sebebini anlayamadım
Ömer Tekin Meraklı Üye Katılım 6 Nis 2013 Mesajlar 331 Tepkime puanı 6 13 Ağu 2013 #4 Dışkısını kontrol edin. Anlaşılır.
H H. Mehmet YILDIZ Guest 13 Ağu 2013 #5 Sinan Altın' Alıntı: Anladım başka bir konu ama kuşun isal oldugu nasıl anlaşılır, benim diğer kuşum cıvıl cıvıldı aniden öldü sebebini anlayamadım Genişletmek için tıkla ... Genelde de kuşun poposunda da bu dışkının bir kısmı tüylere yapışmaktadır.
Sinan Altın' Alıntı: Anladım başka bir konu ama kuşun isal oldugu nasıl anlaşılır, benim diğer kuşum cıvıl cıvıldı aniden öldü sebebini anlayamadım Genişletmek için tıkla ... Genelde de kuşun poposunda da bu dışkının bir kısmı tüylere yapışmaktadır.