Niam
Yeni Üye
Merhabalar. Evimizdeki misafirin 16. günü. ıkı sorum olacak sızlere oncelıkle odaya ılk defa salmadan once kafasının ustunde herhangı bır sey yoktu. saldıktan sonra kafasının uzerınde cok kucuk bır sekılde sıyahlık oldu. desensız sapsarı kusum. bunun sebebı neden olabılır.arkasında kanatın altınta bulunan uzun tuylerının ucuda sıyahlı beyazlı acaba bu normal birşeymi. ikinci olarak benim ilk kuş arkadaşım oluyor kendısı elımde darı varsa kafesın ıcınde dırek avuclarıma gelıyor. kafesın dısarısına o sekılde cıkarmaya calıstım 3.seferde cıktı artık bır sorun olmuyor cıkıp sokmada. ama darı olmadıgında 2 kez geldı. parmaklarımla oynuyor zaman zaman tırnaklarıma bıseyler yapıyor parmaklarımdan korkuyor bazen ama bazı zamanlar sankı cok korkuyormus gıbı hıssedıyorum nasıl davranacagımı bılemedım anlayacagınız. yanına yaklasınca oda yaklasıyor elımı uzatınca kacıyor cekınce gerı gelıyor yanıma. kafesın ıcınde oluyor cogu zaman ama dısarıdada bırkac sefer top oynadık.atıyorum gerı atıyor bana fılan gagası hızasında yaklastıgımda genelde tepkı vermıyor yalıyor gıbı bıseyler yapıyor tam anlamıyorum dogrusu ama ne zaman asagıya ıneyım pır kacıyor yanlıs bırseyler yapmak ıstemıyorum rıca etsem benı yönlendirirmisiniz