Bakımsız kuş

AhmetGülpınar

Meraklı Üye
Arkadaşlar arkadaşım şimdi evime geldi elinde kafesle ben artık bakamayacağım benim yanımda öleceğine sende yaşasın dedi. Bende kuşun halini görünce dayanamadım. Birazda arkadaşıma tepki gösterdim. Bakılamayacak kuşu neden aldıysa!!!
Arkadaşlar kuş gözüme biraz zayıf gibi geldi. Irkı, yaşı ve cinsi hakkında tahmin yürütemedim. Gelince ilk işim parazit spreyi sıkmak oldu. Üstadlarım sizden isteğim kuşun yaşı, cinsi, ırkı , sağlık durumu hakkında bilgi vermeniz. İlgilenirseniz çok mutlu olurum. Teşekkürler.
IMG_2947.JPG
a91fb08c683e9626132fb84116b0e8b2.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çok da sağlıksız görünmüyor.
İshal değilse kendi kuşunuz ile aynı diyette besleyin.

Teşekkür ederim. Cinsiyeti ve yaşı ile ilgili tahmin yürüte biliyormuyuz?

Kuşunuz sağlıksız gibi durmuyor. Dişi, yaklaşık 6-8 aylık. Forumda muhabbet kuşu beslenmesi ve bakımıyla ilgili detaylı bilgi mevcut. Gözatmanızı ve edindiğiniz bilgilere göre bakımını yapmanızı tavsiye ederim.
Ayrıca arkadaşınız kuşu bu şekilde size vermişse, ilgilenmem hatta çok kötü davranmış olma ihtimali yüksek.
Sabırlı ve sevgiyle, bol vakit ayırarak ilgilenmeniz gerekmekte.

Şu anlık diğer kuşlarımın yanında değil . Tedbir amaçlı diğer odaya koydum birde kakası poposuna yapışıyor. Fotograf atmak için altına kağıt serdim ama daha hiç kaka yapmamış popo kısmı kirli gibi.

sağlıkla besleyin.

bazı kuşların yapıları böyle olabiliyor hatta bu tipler daha hareketli ve kuvvetli oluyor

Geri