Baba kuş Anne kuşa zarar veriyor

halilkart

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba, konuyu doğru yere mi açıyorum emin değilim hatam olduysa affola.

Çift muhabbet kuşum var. Bu çiftimizden 1 ay önce 3 adet yavru aldık bir problem olmadı. Yavrular 1 aylık olunca ayırdık. Sonra anne 7 yumurta daha yaptı bunun 5inde yavru çıktı. Fakat nedendir anlamadım baba kuş, anne kuşa zarar vermeye başladı. Anne kuşun kafasın didikliyor ve kafasındaki tüyleri yoluyor. Yavru kuşlar için 1 haftalık süreç geçti fakat baba kuş bu huyundan vazgeçmiyor, sanki babanın bu tutumundan dolayı anne kuş yeterince beslenemiyor ve zayıf kaldı gibi görünüyor. Baba kuş anneye yavrular için yem taşımaya devam ediyor ama yine de zarar vermeye devam ediyor. Sizce bunu neden yapıyor baba kuşu ayırmalıyım ve baba kuşu ayırırsam anne kuş tek başına 5 yavruya yetişebilir mi?

Elinizden geldiği kadar ayıtmamaya çalışın baba yavru besleme konusunda destek olsun. İş tehlikeli boyutlara varırsa ayırırsınız mecbur. E vitamini desteği veriyorsanız bir süre kesin. Tüyü koparıp tüy kökünü ağzında geveliyor mu ? Yoksa direk saldırı amacıyla mı yapıyor ?

Elinizden geldiği kadar ayıtmamaya çalışın baba yavru besleme konusunda destek olsun. İş tehlikeli boyutlara varırsa ayırırsınız mecbur. E vitamini desteği veriyorsanız bir süre kesin. Tüyü koparıp tüy kökünü ağzında geveliyor mu ? Yoksa direk saldırı amacıyla mı yapıyor ?
Valla ağzında geveleyip gevelemediğini görmediğim için bilmiyorum fabrikada çalışıyorum o yüzden günün az bir zamanında bunların yanında olabiliyorum. Ananın kafası şuan dazlak, baba ananın kafasına vuruyor, gagasına vuruyor.

Dün akşam dayanamadım babayı ayırdım. Annenin önüne yemlerini doldurdum ama anne hiç yuvadan çıkmadı, şuan sabah saat 10 ve anne hiç yememiş. Yuvasından zorla çıkarttım kafesin içerisine girdi ama tünekte bekledi yine de birşeyler yemedi, geceden beridir aç olduğunu biliyorum yemesi gerekiyordu. Şimdi dayanamadım babayı tekrar birleştirdim. Zannedersem baba olduğu için anne güven duyuyor, babayla beraber yem yemeye başladı.

E vitamini nereden gelir? Şimdiye dek yem dışında ekstra olarak kırmızı lahana, havuç ve suyuna vitamin damlasından veriyordum. Bunların hangisini keseyim?

Kullandığınız vitamin damlasının hangisi olduğunu ne miktar ve sıklıkta kullandığınızı yazın

Ürün biterse tekrar almayın başka ürün öneririz

Eğer bu ürünün, böylesine yan etkisi oluyorsa bitmesine gerek yok hiç kullanmam. Öneriniz nedir? Bu tür vitaminler alırken neye bakarak almak gerekir?
Bu ürünü hiç kullanmadığım için yan etkisi olup olmadığını bilmiyorum. Yüksek ihtimalle yan etki yapmıyordur. Ama daha geniş içerikli daha etkili ürünler var. Bitince onlardan alırsınız.

Geri