S Sinan Altın Guest 9 Eyl 2013 #1 İşi gücü kafesin tutma yeriyle oynamak.Kafesin içinden bile onunla oynuyor bıdığım
Cihat Türkmen Onursal Üye Katılım 3 Şub 2013 Mesajlar 2,898 Tepkime puanı 81 9 Eyl 2013 #2 Benim uşağa benziyor MaşAllah.
S Süleyman Aydın Guest 9 Eyl 2013 #3 Aynı benim çiftler gibi kafes için yaptığım tülü yırttı Bu arada maşAllah
S Sinan Altın Guest 9 Eyl 2013 #4 Teşekkürler, çok yaramaz kafesin kapısını açayım diye kapısını kemiriyor önünde bekliyor
S Sinan Altın Guest 20 Eyl 2013 #5 Gaga taşının üstünde oturuyor, uyuyor diger kuşumda öyleydi sevimli oglum
Cengiz ŞENEL Paylaşımcı Üye Katılım 21 Ağu 2013 Mesajlar 522 Tepkime puanı 1 20 Eyl 2013 #6 Maşallah, benimkide aynısını yapar dik tutmaya çalışırdı, becerincede etrafında dönüp koşuyordu.
S Sinan Altın Guest 20 Eyl 2013 #8 Dişi olsa yumurta sanıyor diyeceğim ama eski kuşum daha enteresandı oda bu ) Öyle rahatsız bir pozisyondaki nasıl rahat etmişse artık
Dişi olsa yumurta sanıyor diyeceğim ama eski kuşum daha enteresandı oda bu ) Öyle rahatsız bir pozisyondaki nasıl rahat etmişse artık
S Sinan Altın Guest 20 Eyl 2013 #10 Çok fenalar oyuncak yerine koyuyorlar heralde oyuncak alsam bana ilgisi azalır mı ayna alınca aynayla ilgileniyor onu biliyorumda
Çok fenalar oyuncak yerine koyuyorlar heralde oyuncak alsam bana ilgisi azalır mı ayna alınca aynayla ilgileniyor onu biliyorumda