Fatih SEVİM
Meraklı Üye
Arkadaşlar uzun süren uğraşlarımızın meyvelerini almaya başladık çok şükür. 8 takımımızın tamamında yavru yumurta var. Maşallah.
Teşekkürler Yusuf Bey.Maşşalah allah gönlünüz göre versin
KARDEŞ. Temizlenme zamanı temizlenir oralar. Nacizane biliyoruz zamanını. Mikrop kapar mı kapmazmıkardes oralari bi temizle hayvanlar mikrop kapicak
Onu ben de öyle düşünmüştüm. İki gün önce ışıkla baktığımda kıpırdadığını gördüm içinde. Yarın akşam üzeri bakacam tekrar. Takibindeyim o yumurtanın teşekkurler.Tabiki kuslarinizi siz daha iyi tanirsiniz ona gore davraniyorsunuz. Bazı kuşlar mudahele edilmeyi asla kabul etmiyor kuluçka döneminde. Son resimdeki 4 yumurta ve 3 yavrulu follukta bulunan öndeki yumurta kararmış , sanırım içinde ölmüş gibi. İnşallah diğerleri çıkarlar..
Hey maşallah. Bereketli olsun.
Bunlarda benim minikler[emoji4]
Çok teşekkür ederim Fatih bey[emoji4]Hey maşallah. Bereketli olsun.
Maşallah, bereketli üretimler olsun. Inşallah tam tuylenmis hallerini de görürüz. Sezona çok iyi başladınız, inşallah zamanla daha da iyi olacak. Cem Açıkgöz gerekli açiklamayi yapmış.
Sağolasın Bünyamin.Maşallah, bereketli üretimler olsun. Inşallah tam tuylenmis hallerini de görürüz. Sezona çok iyi başladınız, inşallah zamanla daha da iyi olacak. Cem Açıkgöz gerekli açiklamayi yapmış.
kime caps aciyon adam ol. insanca sana bi oneri verdikKARDEŞ. Temizlenme zamanı temizlenir oralar. Nacizane biliyoruz zamanını. Mikrop kapar mı kapmazmı
Lan bak adam ol falan ne biçim konuşuyosun. gece gece özelden yazmışsın orayı cevaplarken bi de burdan yazmışsın. Öneriyi üslubun düzgün yaparsın düzgün cevap alırsın. Ne o öyle kardeş oraları bi temizle. Bak nakalım bi doğru durüst öneri yapanlara nasıl cevap vermişizkime caps aciyon adam ol. insanca sana bi oneri verdik