C Capctha Yeni Üye Katılım 19 Mar 2018 Mesajlar 9 Tepkime puanı 1 20 Mar 2018 #1 merhabalar Sabah kuşlarıma baktığımda fotoğaftaki dışkıyı gördüm sizce normal mi? Ve nedeni nedir
M Mustafacakmak Onursal Üye Muhabbet Kuşu Üreticisi Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 2,604 Tepkime puanı 714 20 Mar 2018 #2 Capctha' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 21908 merhabalar Sabah kuşlarıma baktığımda fotoğaftaki dışkıyı gördüm sizce normal mi? Ve nedeni nedir Genişletmek için tıkla ... Bunu yapan dişi kuş ise yumurtlamaya hazırlanıyor olabilir bana gore SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Capctha' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 21908 merhabalar Sabah kuşlarıma baktığımda fotoğaftaki dışkıyı gördüm sizce normal mi? Ve nedeni nedir Genişletmek için tıkla ... Bunu yapan dişi kuş ise yumurtlamaya hazırlanıyor olabilir bana gore SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
C Capctha Yeni Üye Katılım 19 Mar 2018 Mesajlar 9 Tepkime puanı 1 20 Mar 2018 #3 Mustafacakmak' Alıntı: Bunu yapan dişi kuş ise yumurtlamaya hazırlanıyor olabilir bana gore SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Hocam bilmiyorum yuvalığa da girmiyor kuş yuvalık 3 gündür takılı daha hiç girmedi
Mustafacakmak' Alıntı: Bunu yapan dişi kuş ise yumurtlamaya hazırlanıyor olabilir bana gore SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Hocam bilmiyorum yuvalığa da girmiyor kuş yuvalık 3 gündür takılı daha hiç girmedi