Ayak yarası

cestur

Yeni Üye
Katılım
20 Şub 2025
Mesajlar
4
Tepkime puanı
0
Merhaba,

Bir kaç gün önce ayağında bir yara çıktı. Bu durum için bir veterinere gösterdim ama net bir tedavi öneremedi. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.(Fotoğraf ekleme olayını anlayamadığım için ayağındaki yarayı profil fotoğrafı yaptım oradan bakabilirsiniz)
 
Ayağı enfeksiyon kapmış. Yara var mıydı orada daha önceden?
 
Peki oraya bir şeyler sürdünüz mü hiç? Krem vs.
Elinizde krem var mı varsa hangi kremler?
 
Dışkı resmi ve kuşun videosunu paylaşın. Ayrıca kuşu nasıl beslediğinizi detaylı yazın. Ayağında hiç yara oldu mu yaralanma kanama vs. Resim net olmadığı için pek anlamadım.
 
Dışkı resmi ve kuşun videosunu paylaşın. Ayrıca kuşu nasıl beslediğinizi detaylı yazın. Ayağında hiç yara oldu mu yaralanma kanama vs. Resim net olmadığı için pek anlamadım.

Resimi görebilmek için "cestur" adlı üyenin profile girip resim üzerine tıklayın.
 
İlk yapılması gereken şey. İvomec veya muadili ( bitason, u200 de olabilir ) bir ense damlası alıp ense derisine bir damla damlatmak. Yaraya da 2 damla kadar sürün. Aynı zamanda eczaneden bactirim, agumentin, klaumaks benzeri bir antibiyotik alıp başlamak. Toz yada Şurup formda olmalı ilaç.
 
Geri
Üst