Mehmetgul27
Meraklı Üye
Erkek muhabbet kuşumun ayak kısmında tentürdiyot renginde bir renk oluşmuş hiçbir şeyi yoktu önceden sebebi nedir
Sonra da diyorsunuz 2-3 kere konu açtınız bir konu açtığımızda cevap verseniz hemen lutino muhabbet kuşuna hangi durumdan nasıl yardımlarda bulunacağımız söylenmesi için varAbi ne zaman cevap vereceksiniz daha da kötü olunca mı
Mor rengine benzer bir renk var( evimin yakınında vet yok)Yazıp beklersin Goren bilgisi olan cevap verir cok endişen varsa veterinere gidebilirsin.!
Kusun ayağında bir sorun gözükmüyor tuy altından kaşımaya bağlı kanama olmuş olabilir ayak kısmını tuylerin altına bak
Konuyu acali daha 20 dakika olmamış bu forumda kimse ücretli veya görevli olarak yardım etmiyor size günlük hayatlarından vakit ayırıp yardımcı oluyorlar. Sabırlı olun lütfen. Gören bilgili biri zaten cevap verir.Abi ne zaman cevap vereceksiniz daha da kötü olunca mı
Anlıyorum ama endişeli olduğum için öyle diyorum size haklısınız tabiKonuyu acali daha 20 dakika olmamış bu forumda kimse ücretli veya görevli olarak yardım etmiyor size günlük hayatlarından vakit ayırıp yardımcı oluyorlar. Sabırlı olun lütfen. Gören bilgili biri zaten cevap verir.
Yani normal gibi orasıMor rengine benzer bir renk var( evimin yakınında vet yok)
Şuan basmıyor üstüne ara sıra basıyorBir sorun gözükmüyor takip et basmamaya kavramamaya başlayınca resim atarsın
Yok hayır ama kan buluşacak bir şey de olmadıBir yerden kan bulaşmış gibi görünüyor, 9 dakika geçmiş ve böyle bir tepki... Arkadaşların dediği gibi kimse burda ücretli çalışmıyor, telefon başında konuya anında cevap vermem gerek gibi bir durum yok, ben ciddi bir sorun görmedim vücudunun her hangi bir yerinde kan lekesi var mı
Bu aradaYok hayır ama kan buluşacak bir şey de olmadı
Sadece çok çok az ucundan kessem yeterli olur mu şimdilikEvet çok uzun fakat siz kesmeyin tecrübeniz yoksa, beyaz ayak ve tırnak değil, kesimi daha zor iyi bilen birine kestirin derim
Olur fakat çok dikkatli olun, tırnağın arkasından flaş tutun, damara gelmemesine dikkat edin, kuşu elinize aldığınızda 2 kişi olun, tırnağını 2 parmağınızla tutun ki hareket ettirip kötü sonuçlar doğurmasınSadece çok çok az ucundan kessem yeterli olur mu şimdilik