Kıskıs
Yeni Üye
Kuşun ayağımı ıslak ? siz neyi soruyorsunuz tam anlayamadım maalesef mümkünse çizer misiniz ?Fotoğrafta görülen sariliklar mantar mi? Kemiksel bir problem mi var yoksa. Geç olmadan öğrenip ona göre tedavi yapmak istiyorum
İşaretledğim yerlerde sarılıklar var. Yürürken zorlanmasının sebebi olabilir mi bunlar?Kuşun ayağımı ıslak ? siz neyi soruyorsunuz tam anlayamadım maalesef mümkünse çizer misiniz ?
Kuşun bir ayağı acıyor sanırım. Yürürken zorlanıyor. Ve durduğu yerde üstüne basmıyor çoğu zaman. Sebebi ayak üstünde görülen bu yara benzeri şeyler olabilir mi? Bunu sormak istedimİşaretledğim yerlerde sarılıklar var. Yürürken zorlanmasının sebebi olabilir mi bunlar?
Mantara benziyor ama mama veriyorsanız o olabilir. @Recai SULAMİSİşaretledğim yerlerde sarılıklar var. Yürürken zorlanmasının sebebi olabilir mi bunlar?
Şuan sadece tohumla besleniyor. Birde ayağının aciyor gibi yukarıda tutuyor çoğu zaman. @Recai SULAMİS mantar midir bakar mısınız lütfen (Mantara benziyor ama mama veriyorsanız o olabilir. @Recai SULAMİS
Yeme yeni düşmüş bir yavru. Gagasından anlaşılıyor. Birde ayağının bu durumunun geçici olduğunu söylüyorsunuz değil mi?Mantardan ziyade, Pet Shop ortamından kaynaklı bir durum gibi geldi bana, plastik tünel çok zararlı kuşlarımız için, terramycn sürebilirsiniz, eğer kafeste plastik tünek kullanıyorsanız tahta tüneğe geçiş yapınız, bu arada kuşunuzun 20 günlük olduğunu düşünmüyorum
D vitaminine başladık. Vazelinlik bir durumsa çok mutlu oldum çok teşekkürlerVazelin sürün birkaç gün. Ayağını basamamasının sebebi, o sarılıklardan değildir ama.
3 gün boyunca d vitamini takviyesi yapın, b vitamini de verin..