T
thecrow
Guest
Merhaba arkadaşlar bugün elime bir tane ayağı kırık muhabbet kuşu geçti 1 ayağını kullanamıyor yem yemesi normal ayrıyetten vitaform kullanmaya başladım Sizce düzelme şansı varmı?Tedavisi varmı?
Ayağı vitaformla iyileşmez tabiki de. Veterinere götürün ufak bi alçı yapıyorlar kuşlar için..
malesef veterinere götürme şansım yok.
kırık tam olarak nerde ust bolgedemı
Hocam resim koydum ondan anlaşılmıyor mu? Belkide kırık değildir çıkmışta olabilir nasıl anlarız ki.
ben resımden cozemdım sankı ayağın bağlı oldugu ılıkten cıkık gıbı hanı kopuk yamuk bı yer goremedım
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:57 -->-> Daha önceki mesaj 16:56 --
ayağı tut ufak ufak ovalayarak yukarı dogru cık cırpınma yapcakmı ur gıbı bısey olmasın ozman da ustune basmazlar
o kuş perişan yani belkı ayağı bıyere sıkıstı cektıler ve ayak kökünden cıktı durum kötu ılık kısmına bak ordan ayrılmıssa bıraz bastr otrması lazım
dostum diğer taraftada yazdım kuşta bişey yok dokunma o ayak zamanla düzelir yem yemesinde falan sorun zaten yok diyorsun hiç dokunma sakat bırıkırsın kangren olur kuş dokunmazsan zamanla toplar bende aynı sorunu yasadım zamanında