kuyruk sallama hep var çok sağolun bilgiler için
Yarım suluğa pirinç tanesi kadar 7 gün boyunca hergün taze ilaçlı su hazırlayarak uygulayın.bir şey daha soracağım normal kuş suluğuna pirinç tanesi kadar o tozdan koyacağım değilmi?
Kuşun akıbeti hakkında bilgi rica ediyorum. Teşekkürler.tamamdır. çok teşekkürler yardımlarınız için
Teşekkürler. Bu akşam Yeni gelen çiftimin dişisinde de aynı sorun var. Araştırmadayim şuan. Geçmiş olsun.Merhaba. Kuşuma 1 hafta levadoks verdim diğer ilaçları bulamadığım için ama buda yararlı oluyormuş solunum yolu enfeksiyonlarında fakat benim kuşum da kronikleşmiş bir hastalık olduğu için daha işe yaramadı şuan hala tedavi sürecindeyim. Bakalım ben tedavi süresi bitince sizi haberdar ederim kuşun akibeti hakkında
Kuruma veya kursak mantarından şüphelendim önce ama bu belirtiler astım ve solunum yolu enfeksiyonunu gösteriyor. Dışkıda da hiçbir sorun yok. Kuş eve geldiğinden beri araştırıyorum.İyice bir araştırmanızı öneririm ben gerçekten baya bir uğraştım hayvanın neyi olup olmadığını kuşunuzda astım dışında başka bi hastalık da olabilir çünkü. Teşekkürler size de geçmiş olsun
Amin inşallah.Bir an önce tedavisini bulup iyileştirirsiniz umarım kuşunuzu.